N7100 Galaxy Note II
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Re: Samsung Galaxy Note II
Пичове няма запис на видео (за запис на това което правиш на екрана говоря, не за камерата).
Може ли да ми кажете дали сте видели някъде App за това? Четох, че Samsung спират опцията заради Copyright проблеми...
Иначе за телефона... уникален е, няма по-добър андроид (или телефон като цяло) на пазара сега :)
Може ли да ми кажете дали сте видели някъде App за това? Четох, че Samsung спират опцията заради Copyright проблеми...
Иначе за телефона... уникален е, няма по-добър андроид (или телефон като цяло) на пазара сега :)
Бива ли такова нещо, такива цени от мтел? фирмите го продават за 1080 пък от мтел с план 1040 кинта, в другите страни го продават тройно по евтин с такива планове. Ми няа пък, те мтел ще фалират с такива цени, трябва вече да взимат някакви мерки, аз го взимам от виваком, само ще почакам малко, някъде за коледа :) и после само партии :P
тоя дето тествах имаше такава, но нямаше опция за разделяне на екрана.
Имам един въпрос: понеже аз ползвам телефона за много музика, някой може ли да ми каже как е звука? силен ли е? и също да питам, ако някой използва, скайпа удобен ли е, въобще приложенията, ютуб, фейсбук и т.н.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Ползвам активно Ноута за музика. Има завидно добър звук, и не отстъпва по никакъв начин на Beats телефоните! От скоро го ползвам но съм много, мноооого доволен :)
(Купи си яки слушалки иняма да имаш грижа с който и да е телефон, аз ползвам Solo HD и в каквото и да ги пусна ще се чуват супер :))
(Купи си яки слушалки иняма да имаш грижа с който и да е телефон, аз ползвам Solo HD и в каквото и да ги пусна ще се чуват супер :))
Бихте ли ми казали, защо в разните on line магазини продават телефоните толкова евтино и какви са рисковете да се купува от тях?
Дочаках го и аз :D
Купих си го на 05.11.2012, въпреки, че тази марка никога не съм я предпочитал.
Това ми е вторият телефон с Android и честно казано, не съм много навътре, но поне имам някаква база за сравнение между двата телефона :D
Първият ми е HTC EVO 3D
Самсунга няма адобе флаш плеър, но пък е къде, къде по-бърз.
Е, намерих си и го инсталирах - Тръгна
За дисплея е ясно, а и предполагам, че и камерата му е по-добра. / не съм я пробвал все още /
При звънене също е доста по-силен, а и това беше първото основно нещо да сменя HTC, защото него въобще не го чувах.
При самсунга не ми харесва, че е вкарах Chrome и не може да се деинстелира.
Също не ми харесва, че копчето за включване не му е отгоре, а отстрани.
Но това, както и да е.
Притеснява ме друго.
Забива от време не време, по няколко пъти на ден, а днес ми се рестартира сам три пъти.
Единят път беше при входящо повикване.
Иначе много ми харесва
Както се казва: Влюбих се в него, ама ако така прави, ще го разлюбя :D
Един приятел си купи преди, около месец Samsung S III
Преди две седмици му изгорял процесора и той го дал за части.
Да се надявам, че така се е случило, а не като цяло, че Samsung са проблемни.
Купих си го на 05.11.2012, въпреки, че тази марка никога не съм я предпочитал.
Това ми е вторият телефон с Android и честно казано, не съм много навътре, но поне имам някаква база за сравнение между двата телефона :D
Първият ми е HTC EVO 3D
Самсунга няма адобе флаш плеър, но пък е къде, къде по-бърз.
Е, намерих си и го инсталирах - Тръгна
За дисплея е ясно, а и предполагам, че и камерата му е по-добра. / не съм я пробвал все още /
При звънене също е доста по-силен, а и това беше първото основно нещо да сменя HTC, защото него въобще не го чувах.
При самсунга не ми харесва, че е вкарах Chrome и не може да се деинстелира.
Също не ми харесва, че копчето за включване не му е отгоре, а отстрани.
Но това, както и да е.
Притеснява ме друго.
Забива от време не време, по няколко пъти на ден, а днес ми се рестартира сам три пъти.
Единят път беше при входящо повикване.
Иначе много ми харесва
Както се казва: Влюбих се в него, ама ако така прави, ще го разлюбя :D
Един приятел си купи преди, около месец Samsung S III
Преди две седмици му изгорял процесора и той го дал за части.
Да се надявам, че така се е случило, а не като цяло, че Samsung са проблемни.
[Quote]Както се казва: Влюбих се в него, ама ако така прави, ще го разлюбя [/Quote]
По леко с машината, примерно при С3 нямам проблеми ама това, което си описал беше част от стария ДХД и аз го довърших с един дъмбел накрая.:D
По леко с машината, примерно при С3 нямам проблеми ама това, което си описал беше част от стария ДХД и аз го довърших с един дъмбел накрая.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
(woo) Много страни оплаквания имаш за телефон от Samsung, аз съм ползвал поне няколко от 3 години но не съм имал споменатите проблеми, ако ти е гаранционен , добре е да го дадеш да ти го видят.
[B]Samsung Galaxy Note II - създавай с лекота!
[/B]
[Youtube]http://www.savetubevideo.com/?v=vWxmONH36Pc[/Youtube]
[B]Samsung Galaxy Note II - създавай с лекота!
[/B]
[Youtube]http://www.savetubevideo.com/?v=vWxmONH36Pc[/Youtube]
И на мен ми е странно, но какво да се прави.
Сигурно утре ще го продам.
Въобще не ми се занимава с излишни ядове.
Тръгне ли един път да го гледат, все ще си го гледат, а и да седи по цял месец в сервиз, пък и не се знае по колко пъти ще седи.
Сега не се е рестартирал като оня ден, но като вляза в интернет и изляза, няколко пъти забива и изписва - TouchWiz спря да работи, или нещо от този род.
Просто му нямам доверие, а така губя интерес и желание да го имам.
В гаранция е
Купих го от виваком преди осем дни.
Надявам се това да ми е последният Samsung, който съм купувал.
Сигурно утре ще го продам.
Въобще не ми се занимава с излишни ядове.
Тръгне ли един път да го гледат, все ще си го гледат, а и да седи по цял месец в сервиз, пък и не се знае по колко пъти ще седи.
Сега не се е рестартирал като оня ден, но като вляза в интернет и изляза, няколко пъти забива и изписва - TouchWiz спря да работи, или нещо от този род.
Просто му нямам доверие, а така губя интерес и желание да го имам.
В гаранция е
Купих го от виваком преди осем дни.
Надявам се това да ми е последният Samsung, който съм купувал.