I9300 Galaxy S III
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Samsung I9300 Galaxy S III
Колко пъти се коментира по форумите!
Хард ресет! [B]преди[/B] и [B]след[/B] инсталацията и няма да има проблеми.
Ама вие не правите нищо по въпроса само мрънкате после!
[Quote]Основните ми проблеми са : бавно зареждане ~4.5h и бързо изтощаване на батерията, бавно стартиране на адресната книга[/Quote]
Една седмица с желето нямам никой от проблемите ти освен широко дискутирания прословут лаг от цели... 3 секунди на диалера. Защото направих споменатото по горе!
Хард ресет! [B]преди[/B] и [B]след[/B] инсталацията и няма да има проблеми.
Ама вие не правите нищо по въпроса само мрънкате после!
[Quote]Основните ми проблеми са : бавно зареждане ~4.5h и бързо изтощаване на батерията, бавно стартиране на адресната книга[/Quote]
Една седмица с желето нямам никой от проблемите ти освен широко дискутирания прословут лаг от цели... 3 секунди на диалера. Защото направих споменатото по горе!
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
А какво те кара да мислиш, че не съм направил хард ресет преди и след ъпдейта?
Забелязах, че бавното зареждане е в сила само ако се зарежда през USB на компютър, иначе със зарядното няма проблем. За изтощаването на батерията мога да кажа, че нощем го засичам по 2%/час, което според мен при изключени данни и всякакви синхронизации не е нормално.
А за прословутия лаг от \"3 секунди\" също има решение, но щом четеш форуми сигурно го знаеш вече (angry)
Забелязах, че бавното зареждане е в сила само ако се зарежда през USB на компютър, иначе със зарядното няма проблем. За изтощаването на батерията мога да кажа, че нощем го засичам по 2%/час, което според мен при изключени данни и всякакви синхронизации не е нормално.
А за прословутия лаг от \"3 секунди\" също има решение, но щом четеш форуми сигурно го знаеш вече (angry)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Аха ясно!
Искаш мижавото юсб да ти зарежда като зарядното батерията изобщо да не ти пада.
Ми изключвай го тогава това е смартфон има куп работещи процеси(google naw от новите примерно) които си харчат ток.
И \"лага\" няма постоянно решение със стоковия ром и за мен за разлика от някои капризни личности не е проблем.
Ти какво си имал изобщо преди него?
Искаш мижавото юсб да ти зарежда като зарядното батерията изобщо да не ти пада.
Ми изключвай го тогава това е смартфон има куп работещи процеси(google naw от новите примерно) които си харчат ток.
И \"лага\" няма постоянно решение със стоковия ром и за мен за разлика от някои капризни личности не е проблем.
Ти какво си имал изобщо преди него?
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
Знам какво е смартфон и как се управляват активните процеси, но не мисля че е необходимо да го обсъждам.
Това [B]мижаво юсб[/B] зарежда перфектно Nokia C7 и iPhone 4S през последните 2 години, затова че определено бях изненадан от бавния заряд на SGS3, но го отдавам на батерията с по-голям капацитет.
;)
Това [B]мижаво юсб[/B] зарежда перфектно Nokia C7 и iPhone 4S през последните 2 години, затова че определено бях изненадан от бавния заряд на SGS3, но го отдавам на батерията с по-голям капацитет.
;)
[Quote]Една седмица с желето нямам никой от проблемите ти освен широко дискутирания прословут лаг от цели... 3 секунди на диалера. Защото направих споменатото по горе! [/Quote]
Този лаг не може да бъде изолиран, има и други подобни. Той показва,че нещо в управлението на паметта не е оптимизирано. Просто се губи смисъла от 4 ядра.
Не е нормално с ICS телефонът да работи по-гладко.
Този лаг не може да бъде изолиран, има и други подобни. Той показва,че нещо в управлението на паметта не е оптимизирано. Просто се губи смисъла от 4 ядра.
Не е нормално с ICS телефонът да работи по-гладко.
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
like me https://www.facebook.com/218427518286114
mod edit: vladovn
mod edit: vladovn
Здравейте, колеги.
Четох из некви английски форуми, че някои вече получават JB 4.1.2, та ми се ще да питам дали някой може да се похвали с това вече и сред нас, ако въобще е за хвалене :) ?
Четох из некви английски форуми, че някои вече получават JB 4.1.2, та ми се ще да питам дали някой може да се похвали с това вече и сред нас, ако въобще е за хвалене :) ?
Един простичък въпрос от мен.Добър избор ли е закупуването на този телефон,предвид,че ще се ползва от човек който е ползвал до момента телефон без операционна система(нокиа серия 40 и др.марки и модели от среден клас)и който има нет към абонаментния си план 500 МБ или с възможност за 1000 МБ,или е нужно да се премине към по нисък клас относно свикването за боравене и използването на по голям капацитет от възможностите му предвид и цената на апарата?:)
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
Един проститчък отговор от мен. Да, добър избор е...Няма значение какъв телефон е ползвал до сега. Съвременните устройства, било то телефони, компютри, са направени така, че всеки да може да ги ползва...
И още нещо:ако телефона се ползва като модем за лаптоп за да се уползутвори интернета от сим картата който е 500 Мб на месец за какво може да стигне,или си заслужава да се доплати 5 лв и да се вземе 1000 Мб,тъй като се ползва интернет по малко на лаптоп а няма стик с мобилен интернет вземат?:)