I9070 Galaxy S Advance
-
- Регистриран: 22 окт 2012, 02:45
Re: Samsung Galaxy S Advance
Един приятел е с телефона, така че доста съм се човъркал в него. Относно характеристики, почти същия е като Асе 2 (с който пък разполага приятелката ми). Като дизайн ми харесва повече от Асе 2 заради по-квадратните ъгли и също така съвсем малко по-големия екран. Относно андроида - на версия 2.3.6 е, която е много стабилна и нито на Асе2 нито на Адванс не е давал никакви проблеми. 4.0 още няма и няма да има, защото ще пускат директно 4.1, или поне така обещаха, но най-вероятно ще го видим след 1-2 може би 3 месеца. Камерата е добра, поради перфектната според мен светкавица снимките на нощна сцена излизат по-добри от тези на дневна. Зуума е 4х ако не се лъжа. В моите очи телефончето, заедно с Асе2 са най-добрите бюджетни телефони в момента на пазара, а вече избираш един от двата според зависи на кой ти харесва повече дизайна.
-
- Регистриран: 09 ное 2010, 10:45
Благодаря много за бързия отговор, ще помисля.
Здравейте искам мнение от някой, който притежава телефона.
1) Как е сърфирането в интернет?
2) Дисплея лесно ли се драска?
3) Колко му държи батерията без много ръчкане?
4) Качеството на снимките и видео как са, като се има на предвид 5 мегапикселовата камера ?
5) Как е като здравина, понеже е д/г сходен с Galaxy S2 (който ми е 2ри вариант)?
Благодаря! :)
1) Как е сърфирането в интернет?
2) Дисплея лесно ли се драска?
3) Колко му държи батерията без много ръчкане?
4) Качеството на снимките и видео как са, като се има на предвид 5 мегапикселовата камера ?
5) Как е като здравина, понеже е д/г сходен с Galaxy S2 (който ми е 2ри вариант)?
Благодаря! :)
Вземай SII.
-
- Регистриран: 08 юни 2012, 20:16
Телефоните о семейството на Галакси са повече от ОК, най-доброто от Самсунг според мен. Скоро ще излезе и Галакси С4, с екран OLED. Факатът, че не променят операционната система, показва че Андроид е ок, а тези които се оплакват от нея са много незначителен процент. Предната камера е 1.3 MP и 5 MP отзад. За всякакви допълнителни въпроси, можеш да се обърнеш към кол центъра на Самсунг.
Много се колебая дали да си купя S Advance , ace 2 или S2 (2ра употреба)
какво ще ме посъветвате?
какво ще ме посъветвате?
-
- Регистриран: 22 окт 2012, 02:45
С2 е ясно, че е по-добър, но зависи в какво състояние го вземеш втора ръка. Ако е в лошо, разбира се по-добре Адванс, защото е малко по-добър от Асе2.
Въпрос : Прави ли Hot Spot ?
Всички Android-и от 2.2 (Froyo) насам го имат като опция в менюто.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 25 яну 2013, 21:22
Искам да попитам дали телефона е нов или е 2-ра употреба (този за 444лева) и дали идва в оригиналната кутия със слушалки на самсунг и зарядно устройство.