I9250 Galaxy Nexus
Re: Samsung Galaxy Nexus
a били ми казал подържали otg кабел многомисе изка да си включвам флашки:)
Аз също залагам на SII. Едно от най добрите устройства излизали някога на пазара. Уникален е. Слагаш му една оригинална 2000 mAh батерия и имаш телефон следващите 36 часа (минимум) каквото и да правиш с него (разбира се с едни РОМ-ве кара повече отколкото сдруги). Разработчиците на софт работят яко и имаш изобилие от програми и РОМ-ве. Разбира се но не и на последно място е цената в момента. Ново устройство можеш да си вземеш за малко повече от 600 лв което за това което получаваш е супер. Можеха от Самсунг да го направят от малко по-качествени материали, но и така си изглежда изключителен. Цена/качество за мен е номер 1 на пазара. Като ползвател бих ти казал че е едно истинско „бижу”.
-
- Регистриран: 22 окт 2012, 02:45
Като видя телефон над 4.0 инча с деткса резолюция (480х800) и ме отказва...
Сори, ама за същите пари / 600 лева / се взема Galaxy Nexus. Като всеки nexus си има предимства - ъпдейти / очаква се 4.2 /, стабилност и скорост. А и визуално е по-красив, с доста по-добра резолюция.
Поздравления за Alex333!
Един от малкото които притежават такъв телефон и споделят обективно впечатленията си!
За всички които питат кога ще бъде достъпен ъпдейта 4.2.1 в България(телефона за момента е с 4.1.1, версия Самсунг) - можете да свалите и инсталирате "ванила" андроид от сайта на Гугъл:
https://developers.google.com/android/nexus/images
[B]
ВАЖНО - всеки който предприеме тази стъпка да заключи буутлоудъра си след инсталацията за да му се запази гаранцията!!!!! [/B]
Аз вече свалих и инсталирах 4.2.1 ! От две седмици съм с този релийз - Никакви проблеми, бъгове и т.н подобни. Телефона се държи перфектно !!!
Допълненията към новата версия са страшно много, може да ги видите на официалния сайт.
[B]Две от най-значимите които ми направиха впечатление:
1.) Ъпдейта значително подобрява автономността на батерията!!!!
2.) Рейнджа и бързината на Wifi модула са увеличиха страшно много.[/B]
Моля престанете с въпросите "кой да си купя, Самсунг СГ2, Галакси Нексус или прочие". Един потребител беше написал в по-предните постове - "отивате в магазина, разглеждате, изпробвате, избирате - купувате".
Нека в този раздел от форума, който е специално за Галакси Нексус, споделяме информация само за този продукт.
Благодаря Ви
Един от малкото които притежават такъв телефон и споделят обективно впечатленията си!
За всички които питат кога ще бъде достъпен ъпдейта 4.2.1 в България(телефона за момента е с 4.1.1, версия Самсунг) - можете да свалите и инсталирате "ванила" андроид от сайта на Гугъл:
https://developers.google.com/android/nexus/images
[B]
ВАЖНО - всеки който предприеме тази стъпка да заключи буутлоудъра си след инсталацията за да му се запази гаранцията!!!!! [/B]
Аз вече свалих и инсталирах 4.2.1 ! От две седмици съм с този релийз - Никакви проблеми, бъгове и т.н подобни. Телефона се държи перфектно !!!
Допълненията към новата версия са страшно много, може да ги видите на официалния сайт.
[B]Две от най-значимите които ми направиха впечатление:
1.) Ъпдейта значително подобрява автономността на батерията!!!!
2.) Рейнджа и бързината на Wifi модула са увеличиха страшно много.[/B]
Моля престанете с въпросите "кой да си купя, Самсунг СГ2, Галакси Нексус или прочие". Един потребител беше написал в по-предните постове - "отивате в магазина, разглеждате, изпробвате, избирате - купувате".
Нека в този раздел от форума, който е специално за Галакси Нексус, споделяме информация само за този продукт.
Благодаря Ви
Официялно кога ще пуснат ъпдейт до 4.2? Имам познат със нехус и е с версия на андроида 4.2, а на мен ми дава със същия тел, че системата ми е актуална (версия 4.1.1) (angry)
Телефоните, които са закупени от VIVACOM са с поддръжка от Samsung. Засега последната версия на операционната система за тези модели е 4.1.1. Аз също чакам ъпдейт до 4.2, то все още не е излязъл 4.1.2, представям си кога ще излезе последната версия.
iPhone 14 Pro Max, 128 GB, Silver
Последният официален ъпдейт от Google е 4.2.1. Просто си сменете поддръжката от Samsung на Google. Подробно е описано във форума на Android България. Повече четете тук:
http://www.androidbg.com/forum/topic29161-kak-da-napravim-taka-che-telefona-ni-da-se-pdeitva-ot-google.html
Добавям, че във версия 4.2. Гугъл бяха \"забравили\" месец декември в указателя с рождениците, та за това пуснаха на 29.11. корекция до 4.2.1. В този билд има доста нови неща и само 1 лаг - като въртите телефона при включена камера има забавяне.
Но има доста повече свободна РАМ памет при стартиране на телефона и други глезотии.
Това е от мен. Надявам се, че помогнах.
Весели Новогодишни празници! Здраве и късмет!
:)
http://www.androidbg.com/forum/topic29161-kak-da-napravim-taka-che-telefona-ni-da-se-pdeitva-ot-google.html
Добавям, че във версия 4.2. Гугъл бяха \"забравили\" месец декември в указателя с рождениците, та за това пуснаха на 29.11. корекция до 4.2.1. В този билд има доста нови неща и само 1 лаг - като въртите телефона при включена камера има забавяне.
Но има доста повече свободна РАМ памет при стартиране на телефона и други глезотии.
Това е от мен. Надявам се, че помогнах.
Весели Новогодишни празници! Здраве и късмет!
:)
iPhone 16 Pro Max, White Titanium, 256 GB
Благодаря за инфото! Весели празници и щастлива нова 2013 год.!(beer)
Ако се вярва на слуховете, този месец можем да очакваме JB 4.2.2.
В момента тестват платформата на Nexus 4,7,10 и нашия Galaxy Nexus. Ъпдейта ще изчиства някои бъгове като проблеми с преноса на данни през блутут и др.
Източник: http://www.ibtimes.com/android-422-release-date-may-hit-mid-february-key-lime-pie-precursor-found-galaxy-nexus-1059554
В момента тестват платформата на Nexus 4,7,10 и нашия Galaxy Nexus. Ъпдейта ще изчиства някои бъгове като проблеми с преноса на данни през блутут и др.
Източник: http://www.ibtimes.com/android-422-release-date-may-hit-mid-february-key-lime-pie-precursor-found-galaxy-nexus-1059554