S7562 Galaxy S Duos
Re: Samsung Galaxy S Duos S7562
Искам да попитам някой пробвал ли е да ъпдейтне андроида до 4.1 . Навсякъде в интернет пише че има възможност за ъпдейт, но когато пробвах пише, че няма налични ъпдейти а иначе телефона е с 4.0.4. А характеристиките наистина не отговарят на описанието - 1,78 ГБ памет и 600 и няколко мб рам
-
- Регистриран: 08 юни 2012, 20:16
Здравей,
Имаш двойна консумация на всичко, естествено е батерията да се консумира по-бързо ;)
Имаш двойна консумация на всичко, естествено е батерията да се консумира по-бързо ;)
-
Препоръчвам ти да се обадиш на кол центъра на Самсунг за съвет, много са точни и ще ти отговорят на въпросите. Успех
-
Не съществува такава техническа вероятност. Времето на работа се измерва с продължителността на батерията, ако използваш телефона за разговори или е когато е в stand-by. Ако говориш и оставиш и 3G отворено , батерията пада бързо, като всеки друг телефон.
имам същия проблем,вчера си взех телефона и това ,че не може да се местят приложенията е много тъпо,помагай
Имал съм няколко тел. с 2 сим карти, и винаги проблема е бил, че не ме чуват - и обратното!
Споделете впечатления, при този модел така ли е?
Споделете впечатления, при този модел така ли е?
-
- Регистриран: 12 дек 2010, 16:34
Характеристиките отговарят на написаното, аз имам Галакси Нексус, който е с 1ГБ рам памет, от които 300 и няколко са заделени за андроида, останалите са достъпни за приложения, така че няма измама тука. Нормално е не всички 4ГБ памет да са достъпни, все пак системата и инсталираните приложения също заемат място!
някой да сподели наистина ли този модел е с два радио модула,защото прочетох в обява на един потребител пишеше това
с един радио модул е - 100% проверено
-
- Регистриран: 11 апр 2011, 14:48
Искам да попитам този телефон по добър ли е от HTC Desire X, защото гледам че характеристиките са им почти еднакви и се чудя кой да си купя?