N7100 Galaxy Note II
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
Re: Samsung Galaxy Note II
Пп Влизам да се редактирам. Това било настройка на телефона, която явно без да искам съм включила. Иначе мога да кажа, че е уникален телефон.
Някой имал ли е проблем с екрана или да е чул за такива?? :| Имам телефона от два дни и днес по едно време екрана стана като негатив. В менюто фона стана бял, цветовете на иконите се промениха, а снимката на екрана стана като проявена лента от старите фотоапарати. След рестарт за няколко секунди е нормален и после пак отново се разваля. Направих хард ресет на телефона и сега е добре, но не знам софтуерен ли е бил проблема или хардуерен. Малко преди това бях инсталирала две игри пъзели и навигация Sygic. Ако някой знае нещо по въпроса или има идея, моля да сподели, че се чудя да го връщам ли или не.
Някой имал ли е проблем с екрана или да е чул за такива?? :| Имам телефона от два дни и днес по едно време екрана стана като негатив. В менюто фона стана бял, цветовете на иконите се промениха, а снимката на екрана стана като проявена лента от старите фотоапарати. След рестарт за няколко секунди е нормален и после пак отново се разваля. Направих хард ресет на телефона и сега е добре, но не знам софтуерен ли е бил проблема или хардуерен. Малко преди това бях инсталирала две игри пъзели и навигация Sygic. Ако някой знае нещо по въпроса или има идея, моля да сподели, че се чудя да го връщам ли или не.
vleznala si sigurno v menu Talk Back na tlefona tam ima opciq cvetove v negativ
МОЛЯ!
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
МОЛЯ!
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
-
Да, опця е в меню Достъпност. С човка е и съм го включила без да искам. Доста странна настройка, съмнявам се на някой да му харесва такъв изглед :D
[Quote]vleznala si sigurno v menu Talk Back na tlefona tam ima opciq cvetove v negativ [/Quote] (woo)(woo)(woo) Ко речИ :D:D
При зареждане през юесби на компютър и едновременно използване на телефона, почти не се зарежда (или дори батерията продължава да пада, ако се използва активно).
Моля който го има да отговори, дали и при него е така или това е само с моя екземпляр.
Моля който го има да отговори, дали и при него е така или това е само с моя екземпляр.
-
- Регистриран: 22 окт 2012, 02:45
Е нормално все пак през USB се зарежда само с 0.5 ампера, докато нормалното е ако не се лъжа 2-5 ампера.
-
По повод батерията да си кажа, че от вчера сутринта се опитвам да и стопя лагерите, ама пусто не се дава бе (woo). Сега я мъча с музика с блутуд слушалки, преди това TV ONLINE и нет. Много добре разпознава българска реч или текст написан с писалката на български (може и аз да пиша четливо :D). Много ми харесва и писането с плъзгане по клавиатурата. И на стария телефон го имах, но не разпознаваше български.
Така беше и при мен
Мисля, че е нормално зареждането да не може да смогне, затова държи горе-долу едно ниво, като в зависимост от времето, което прехвърляш разни работи, батерията пада постепенно.
Мисля, че е нормално зареждането да не може да смогне, затова държи горе-долу едно ниво, като в зависимост от времето, което прехвърляш разни работи, батерията пада постепенно.
Прав си, взех го преди две седмици, наистина е най-доброто, което може да се купи в момента - прави почти всичко, в момента го уча да готви, да пере и да простира дрехите :D(beer)
-
Някой знае ли как да пусна интернет на телефона от компютъра с USB кабел без рут на телефона? Или нама такъв вариант? На НТС това си беше в настройките за свързване и не знам защо самсунг не го прават също. Много е удобно.