I8750 Ativ S

angel74
Регистриран: 02 дек 2008, 11:57

Re: Samsung Ativ S

Мнение от angel74 » 10 яну 2013, 18:56

Ето ти още полезна информация как да си ползваш телефона http://www.windowsphone.com/en-gb/how-to/wp8

tamniakoisi
Регистриран: 23 ное 2012, 15:37

Мнение от tamniakoisi » 10 яну 2013, 22:09

Ае пич, оспами целия форум. Разбирам те, че се чувстваш прецакан, но вината за самсунга дето си си го купил си е изцяло твоя! Тръгнал си да даваш 1000 лева за телефон с ОС, който ти е непознат и нищо не си проверил кое как е. Е какво искаш? Всеки който малко се интересува, знае че няма флаш плеър, че вайбъра още не е довършен, че Angry Birds е платен и още много неща. Факт е, че WP8 няма дял и не се разпространява добре основно заради калпавия store. Ако погледнем оптимистично обаче, в момента нещата са МНОГО по-добре от колкото преди година. А да - явно и ти си от турбо гъзарите, дето имат 1 кило за телефон, но не и леФчета за приложения.

Та стига рева - ако не ти харесва телефона - веднага ти давам 500 лв за него :) За тия пари знаеш ли къв хубав Хандроид ще си вземеш - със всички Ядосани Пички, ФлЪш - абе всичко, което ти липсва в този :D

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 11 яну 2013, 00:25

Човека предава собствения си опит и дава полезна информация за тези които се интересуват но не знаят.
За разлика от твоето мнение което изцяло си е чист долнопробен пристрастен и ненужен спам!
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

gladiator77
Регистриран: 24 май 2012, 08:20

Мнение от gladiator77 » 11 яну 2013, 08:09

Приятел,миналата година съм дал има нема над 3 бона за телефони,все с Андроид.Отделно и два таблета за 1800 лв.Атива не го смятам,той ще е към тазгодишните харчове.А,извадил съм и чисто нова джипка от магазина,ама не от китайските;).Още 60 бончета,кеш!Мислиш ли,че ми пука за поредната ми играчка?За момента ме кефи,като спре да ме кефи....Аз обичам да подарявам на любими хора и приятели,не да продавам.Някой ще намаже.И да,прав си,че не съм се интересувал,какво няма Уиндоуса.И по точно мобилния.Мислех,че няма да имат разлика.Ама да знаеш,че не съм от хората,дето се венчават за вещите си,боли ме оная работа.Едно нещо ще ти кажа,най-хубавото на парите е,да ги харчиш!Аз така мисля.И понеже преди 16 години се уволних от казармата,с два лева в джоба,и съм започнал от нулата....Помня от къде съм тръгнал и парите не са ме променили,хората ме уважават като пич.Казвам го,да не кажеш,че съм някой сопол с на тати парите.От мама и тати 0 лева!Сега им помагам аз с пари.Та дали съм гъзар,не знам,защото ме изкара цървул за 2 лева,ама бъркаш приятел.И да си губя времето тук да пиша,е само за добро за всеки.Гледам още няма много споделени мнения за дадения модел.....

tamniakoisi

Мнение от tamniakoisi » 11 яну 2013, 08:55

Е, това мнение няма нищо общо с всичките ти предишни. Начина, по който хленчиш в предните МНОГО постове, че няма птички или флаш е тъпо. Пишеш 1 мнение - не ми харесва това и това - толкова. Флаш, както ти казаха няма никой вече. Адобе ще спрат да го поддържат сигурно. Птичките ти струват $10 всичките (не ги знам колко серии са - слагам 5х2). М$ предполагам няма да се откажат лесно от този ОС и поне още 3-4 години ще наливат яко пари за да се развива и догони другите. Шанса да успеят е малък, но кеш за харчене те (все още) имат.

Радвам се, че имаш МНОГО пари - харчи си със здраве. Но от хората с пари които познавам, никой не реагира както го правиш ти. Иначе аз определено се заблудих от начина по който пишеш - помислих, че си тинейджър, разочарован от поредната играчка, купена от мама и тати. Та ползвай си телефона със здраве - ако не ти харесва - винаги можеш да го подариш на някой близък.

tamniakoisi

Мнение от tamniakoisi » 11 яну 2013, 09:01

И къде точно видя пристрастност в мнението ми? Не съм имал WP телефон, шанса да имам за момента клони към нула (отляво). Написах го това на пича, щото почна да мрънка и под други статии за флаш и енгри бърдс в самсунга.

gladiator77
Регистриран: 24 май 2012, 08:20

Мнение от gladiator77 » 22 яну 2013, 10:59

Нямат елементарни настройки тия скапани Уиндоуси,елементарни!Приимери,не можеш да коригираш за постоянно силата на звука на звънене!!!Не можеш да копираш контакти от акаунта в СИМ картата,абе нищо!!!Просто няма такова дърво!Иначе за интернет и за говорене няма грешка.Пък и дизайна му е уникален,много стилен телефон,истинско бижу е.До него S3 е като сиромашка джаджа,простее...Като цяло не съжалявам,че го взех.Върша си работа с него.Абе купувайте и вие,няма само аз да съм набутания:D

jgenov
Регистриран: 26 яну 2007, 13:39

Мнение от jgenov » 14 фев 2013, 23:13

Пич, харесваш ми... а и телефона е супер! За операционната система ... и аз не знам какво да кажа!Голям фен съм на Windows като цяло... но факт е - нещо не и достига /за Windows phone 8 идва реч/...може би затова и аз толкова време изчаквам.Все пак благодаря за споделянето ти!

versatile
Регистриран: 27 сеп 2006, 19:33

Мнение от versatile » 21 юни 2013, 11:39

Моля ви споделете повече информация. Двоумя се между него и Нокиа 720. Как е положението с батерията, дисплея, програми, въобще всичко. Благодаря !!!

azoranis
Регистриран: 25 апр 2011, 14:04

Мнение от azoranis » 29 юли 2013, 09:55

От малкото ми наблюдения на този телефон и Лумия 820 дисплеите имаха голяма разлика. Този на лумията просто избухваше с цветове, докато на самсунга беше един тъмен, даже скучен.

А това кой какви пари има и къде ги е изкарал и за какво ги харчи си е ненужен спам. Никой не го интересува какви пари си дал и за какво освен ако ти не искаш да го подчертаеш. Да казваш на непознати хора, колко пари си дал за нещо си е тъжно.

Отговори