I8730 Galaxy Express
Samsung Galaxy Express
Очаква се да струва около 99$, ако е вярно ще е супер.(но какво ли ще е качеството?)
Re: Samsung Galaxy Express
99 долара друг път! :D Колкото е LG Nexus 4 струваше 200-300 долара.
Този Express според мен е по - реална цена 699 лв. с лан XL surf n talk от ментел.
Този Express според мен е по - реална цена 699 лв. с лан XL surf n talk от ментел.
Интересно в полето \"размер на екрана\" пише различна стойност от тази в \"екстри\" в каталога.
-
- Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
- Контакти:
Това е клонинг на Galaxy S III mini. Ако струва 99$ ще си купя 2 такива, но за съжаление ще е към 600-700 кинта с разни програми. Все пак, ако ви попадне за 99 долара, само свирнете. Не два ами три ще си взема ;)
[Quote]Все пак, ако ви попадне за 99 долара, само свирнете. Не два ами три ще си взема [/Quote]:D
Пиши и мене за 30 броя. Сега сериозно, абсурд е да струва 99$ без някой от \"дебелите\" планове, но ако излезе свободен за около 200$ ще е добре
Пиши и мене за 30 броя. Сега сериозно, абсурд е да струва 99$ без някой от \"дебелите\" планове, но ако излезе свободен за около 200$ ще е добре
Що се отнася до цента, то ще бъде на разположение на $ 380 USD в международен план.:)
-
- Регистриран: 12 фев 2008, 00:16
Вчера си го взех от Vivacom и съм доволен. Телефонът не е заключен към оператора и си го ползвам с карта на bob. Дисплеят е добър, но ако сте навън на силно слънце може да не го виждате добре дори и на максимален brightness. На камерата и трябва дневна светлина, за да прави добри снимки. Светкавицата е силна и с нея стават приемливи снимки на тъмно. Идеален е за Twitter, E-mail, игри, Instagram и т.н. Батерията е доста силна. За сравнение батерията на Nexus 4 е 2100 милиампера, а на тази Samsung - 2000. Nexus 4 има по-голям дисплей и харчи повече ток. Телефонът има LTE, което за България няма голямо значение, но ако отидете в Германия или Щатите и си пуснете мобилен интернет, ще се наслаждавате на доста добри скорости. Вградената памет е 8GB, а свободната за потребителя (приложения, музика и т.н.) е 4,5 GB. :)
Аз май за това и няма да го взема а ще търся SGS2,докато дойде в бг LTE то ще стане време за друг телефон.Въпросът е дали да чакам великден за някоя промоция (whistle)