S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
http://badahub.com/2012/09/viber-for-bada-2-0-wave-1-only.html ето това е начина :)
Здравейте от мен:) имам нужда от малко помощ.Имам Samsung Wave 8500..и съм все още с бада 1.0,опитах са да надстроя до бада 2 през киес,но неможах да се справя.След като започне процеса ми дава съобщение на компа,че не ми достига 14 МБ дисково пространство за да се извърши надстройването на някои от сиситемните файлове.изтрих всичко от тел,а в компа имам достатъчно и рам,и хард..как ли не се мъчих....нестава.много ще съм благодарен ако някой ми помогне..
Здравейте, Моля за ПОМОЩ!
Трябва ми малкото капаче в долната част на телефона-под бутоните...
Моето липсва и е адски грозно така.Ько някой има такъв чарк или панел - ще го купя!
Трябва ми малкото капаче в долната част на телефона-под бутоните...
Моето липсва и е адски грозно така.Ько някой има такъв чарк или панел - ще го купя!
Някой може ли да ми каже как се свалят приложения от самсунгапс под макинтош :)
Здравейте, имам няколко въпроса относно Wave 525, който притежавам от скоро като второ телефонче, а именно:
1. Има ли програма подобна на NoLed като при Андроид
2. От къде се пуска GPS-a му и каква програма може да ми препоръчате за него
3. Общо взето искам да ви питам и за по-инетресни приложения за Bada 1.1 да ми препоръчате
Благодаря ви предварително!:)
1. Има ли програма подобна на NoLed като при Андроид
2. От къде се пуска GPS-a му и каква програма може да ми препоръчате за него
3. Общо взето искам да ви питам и за по-инетресни приложения за Bada 1.1 да ми препоръчате
Благодаря ви предварително!:)
-
- Регистриран: 08 юни 2012, 20:16
Най-добре се обади на кол центъра им - със сигурност ще ти отговорят изчерпателно на всички въпроси.
Здравейте :) Собственик съм на WAVE S8500 от две годни.Според мен телефона е идеален!В началото се разтърсих за навигация и нямаше-освен платената естествено.Бях се отказал! Сега пак се разчетох из форумите за NDrive и виждам че всички си бачкате перфектно с нея.Много се радвам! Изчетох сумати форуми и навсякъде се пише за Испански APPS, за Ирански APPS, но сега вече няма нищо там. Много ще се радвам, ако някой си е запазил всички файлове и реши да ги сподели :))
Това е пощтата ми :[email protected]
Мерси предварително:)
Това е пощтата ми :[email protected]
Мерси предварително:)
Забравих да кажа, че съм с версия 2.0
Сгрешил съм пощата!
Пощата ми е : [email protected]
Пощата ми е : [email protected]
Здравей, аз съм NDrive от Иранския Самсунг Аппс. Инсталирах си я преди доста време, като си направих нова регистрация в KIES на компа - регистрирах се с нов имейл като потребител от Иран. След това си копирах едни стари файлове с карта и крак от предишна версия - файловете още ги пазя и ако искаш мога да ти ги пратя.
За инсталациятата има подробно описание тук във форума.
Успех :)
За инсталациятата има подробно описание тук във форума.
Успех :)