I8190 Galaxy S III mini

kami79
Регистриран: 06 апр 2009, 14:39

Re: Samsung Galaxy S III mini

Мнение от kami79 » 13 мар 2013, 18:12

В какъв формат да конвертирам филми за телефона, с програмата Ултра видео конвертор.Благодаря предварително

stefanicio
Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
Контакти:

Мнение от stefanicio » 13 мар 2013, 22:51

Вградените кодеци са H.264, H.263, WMV 7/8, VC-1, MPEG-4, SorensonSpark videos. Това означава, че може да се гледат повечето популярни формати за HD, обикновени и мобилни мултимедийни файлове. Вероятно би имал проблема само с клипчета снимани с разнородни фотоапарати, но ако е така, всеки път когато свържеш телефона с компютъра и искаш да запишеш файл, който не се подържа, автоматично те пита дали искаш да се конвертира. Избираш \"YES\" и си готов ;)

coneva_blue
Регистриран: 08 юни 2012, 20:16

Мнение от coneva_blue » 15 мар 2013, 12:30

Зависи от вашите нужди. Като бюджет са доста близо. Бих препоръчала S3, новата генерация. Но сега трябва да пуснат S4 и ако чакаме малко, след като S4 стартира, цената на предходния модел ще паднеоще повече.

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 16 мар 2013, 10:56

Искам да помоля тези, които имат модела, да напишат какво не харесват в него в процеса на експлоатация. Засега съм го набелязал като вариант номер 1 за подарък - чак наесен ще е. Другият беше Moto Defy+, но поради по-слабите технически данни и най-вече лошите изгледи за OS ъпдейти, вариантът отпадна...

vesoan
Регистриран: 15 яну 2013, 10:53

Мнение от vesoan » 08 апр 2013, 15:48

Здравейте ! Колебая се между Samsung Galaxy S 3 mini и Samsung Galaxy S 2 plus . Кой си заслужава повече / като се абстрахираме от цената / за обикновен потребител като мен ? Единият е с по – голям дисплей и по – добра камера , а за другия / минито / казват , че е по – нова генерация телефон . Така като гледам характеристиките им са почти едни и същи ! Не играя чак толкова много някакви игри , в интернет влизам от време на време и, в интерес на истината , половината от функциите на телефоните като ги чета не ми са толкова ясни ! Виждам , че има компетентни хора , които могат да ми помогнат ! Благодаря Ви предварително и се извинявам за нахалството , че Ви пиша без да се познаваме !

coneva_blue
Регистриран: 08 юни 2012, 20:16

Мнение от coneva_blue » 24 апр 2013, 22:04

Препоръчвам ти да вземеш S2 plus, най-доброто съотношение на цена/качество.

dlachev
Регистриран: 30 апр 2013, 17:52

Мнение от dlachev » 30 апр 2013, 18:15

Ползвам го от няколко месеца, главно за телефон, но и за интернет, поща, навигация, видео, камера, плейър.
Плюсове: достатъчно голям дисплей; тънък, стилен (моя е черен), бърз, с много опции за смарт телефон. Добър GPS, WIFI - свързва се бързо, \"музиката\" е добра, видеозаписа и възпроизвеждането също.
Ще се спра повече на недостатъците:
- Бутоните за пускане/спиране и за увеличаване на звука са точно там, където обикновено се държи телефона, леко изпъкнали са и много често ги натискам по погрешка. Същото става и на стойката в колата.
- Не е удобен за работа с една ръка: широк и хлъзгав - заради гланца (в началото го изпусках, но слава богу е здрав, няма драскотини).
- Камерата снима леко размазано. Така и не успях да разбера как да фокусирам добре. В сравнение с предишния ми телефон (Нокиа 5800, 3.2 МП, Carl Zeis) този (5 МП) прави според мен по-лоши снимки - и като фокусировка, контраст и като цветове. Видеото обаче е добро.
- Андроида с нищо не ме изненада. С Нокията (Symbian) не беше по-зле, а Nokia Maps определено ми липсва, заради перфектната търсачка и удобна работа.
- Дисплеят е ярък на сянка, но на светло е много зле.
- Клавиатурката на touch дисплея е много дребна за моите пръсти, жива мъка е да пиша.
Това е, ако имате въпроси питайте.

tsvetelina5
Регистриран: 09 май 2013, 13:40

Мнение от tsvetelina5 » 09 май 2013, 14:36

Има ли меню на български? SMS и контакти на български ли се пишат? Покритието на дисплея защитено ли е от надраскване?

dlachev
Регистриран: 30 апр 2013, 17:52

Мнение от dlachev » 10 май 2013, 14:15

Има нелошо меню на български и на много други езици.
SMS и контакти могат да се пишат на български, но клавиатурната подредба не е phonetic.
Клавиатурата се променя между българска/английска с едно плъзгане на бутон \"space\".
Дисплея има вероятно покритие, но след 2-3 месеца носене в джоба без калъф има няколко малки драскотини.

stefanicio
Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
Контакти:

Мнение от stefanicio » 10 май 2013, 20:53

Не се обиждай, но честно казано, е малко глупаво, да питаш има ли български език и българска клавиатура. Това е смартфон. Разбирай, джобен компютър. Може да има каквато клавиатура си пожелаеш. В андроид маркета има безброй безплатни прилпжения, които да ти направя телефона по твой вкус. Дисплея не е със стъкло, защитено от надраскване, но е доста твърдо, така или иначе. Все пак, ако те е страх, вземи му едно фолио за 2 лв. и няма да имаш грижи ;)

Отговори