Снимки на Samsung Galaxy S IV и подробни характеристики (обновена)

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Снимки на Samsung Galaxy S IV и подробни характеристики

Мнение от chilko » 14 мар 2013, 10:46

струва ми се, че samsung започва да следва примера на apple и по отношение на подхода към дизайна - пълно обновяване на външния вид през един модел.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Снимки на Samsung Galaxy S IV и подробни характеристики

Мнение от Ванката » 14 мар 2013, 11:41

От към параметри е пълна лудница, но от към дизайн нощ особенно. Прав си, че започнаха да обновяват визията през година. Иначе важното лично за мен е, какво има под капака и от очевидното се разбира, че пак смачкаха останалите, но от към визия ми харесва повече HTC One въпреки грозното разположение на говорителите.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra

David_Jr
Регистриран: 27 сеп 2012, 10:53

Мнение от David_Jr » 14 мар 2013, 12:07

И аз мисля така, Ванка. Като се замислиш, няма как тези алуминиеви изгъзици да се произведат в очакваните милиони бройки. Затова и тайванците сега имат проблеми, понеже има интерес, а те не могат да смогнат. Не казвам, че премиум материалите са нещо кофти - ХТЦ-то е страхотно на дизайн, но като хардуер и софтуер винаги съм харесвал Самсунг повече. Ако това е окончателната визия, не мисля да си сменям С3-ката. Поне не в следващите 6 месеца.

sirgeorge
Регистриран: 13 сеп 2006, 12:07

Мнение от sirgeorge » 14 мар 2013, 12:55

Аз съм разочарован ако това е дизайна и характеристиките се потвърдят - очертава се като Samsung Galaxy S3S. HTC 1 повече ме грабва от към дизайн, материали, иновационни технологии и хардуер. Дано не съм прав, но се очертава, че S4 ще е по-добър само в производителността пред конкурентите си. Но нека да не правим прибързани изводи, а да изчакаме официалния анонс.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 14 мар 2013, 13:09

От sammobile писаха, че това е просто един от прототипите, а не финален дизайн.
Иначе на мен изобщо не ми пречи, ако прилича на предишните модели. Важно е, че от вътре са сменили всичко. Комбинацията на Octa процесор, OLED дисплей и 2600mAh батерия би трябвало да покаже страхотна издържливост с едно зареждане.
Нямам търпение да го обявят вече, само дето много крив час са избрали за презентацията и ще малко тежко да се гледа.
Единствено се притеснявам да не стане така, че да обявят само американската версия със Snapdragon, а да оставят тази с Octa за по-напред във времето. Дано всичко е готово и както при S3, за месец да е при нашите оператори.
:)

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 14 мар 2013, 13:16

[Quote]Аз съм разочарован ако това е дизайна и характеристиките се потвърдят - очертава се като Samsung Galaxy S3S[/Quote]
За дизайна разбирам, че можеш да се разочароваш, но от тези характеристики не знам как може да се разочарова човек?

sirgeorge
Регистриран: 13 сеп 2006, 12:07

Мнение от sirgeorge » 14 мар 2013, 13:19

Може би нямаше да бъда разочарован ако не бяха обявили HTC 1. :D
Така сравнен макар и хипотетично не ме грабва толкова. Нека да мине официалния анонс и ще направя една съпоставка между двете устройства с + и - им.

Niko_666
Регистриран: 18 яну 2013, 19:26

Мнение от Niko_666 » 14 мар 2013, 13:26

Samsung отново ще са на върха и през тази година :) .Хубав телефон ,добри характеристиките и добър хардуер, както винаги, допълнителен + според мен ще е ако и батерията е сменяема .:)
Най-добрия телефон за хората които искат да имат най-доброто под \"капака\":D .

Аз лично предпочитам нещо по-слабичко ,защото няма за какво да ги използвам тези 8 ядра :D, но това си е мое мнение все пак ;) .Утре ще е голям спам когато всичко излезне наяве :D

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Мнение от sladyrko » 14 мар 2013, 14:31

Няма да е с окта процесор :) Ако това ще е телефона, нищо яко не виждам.. Единтвено камерата, малко мегапиксели повече и ще видим дали ще има голяма разлика с тази на С3 или Ноут 2 :) И за тези които казват \"Всичко вътре е сменено\" това е достатъчно... Това е ебати тъпотията :) Хардуера на С3 и Ноут 2 ще върши същатата работа като тоя, дали ще зареди играта 1 секунда по-рано не мисля, че е от значение... Еднообразието е кофти нещо, затова дизайна е важен :) Те и айфон вътре сменят чарковете, ама като си имал Айфон 4, следващите 2 модела са излишни :) Все пак ще видим както ще стане довечера, силно се надявам да е нещо различно от това на тея клипове :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

David_Jr
Регистриран: 27 сеп 2012, 10:53

Мнение от David_Jr » 14 мар 2013, 14:42

Човек, откакто обявиха официално HTC 1 те гледам навсякъде как тръбиш колко е велик, колко е неземен, как те грабвал. Що не си пазиш мнението за теб, майка му стара ? Пипал ли си телефона на живо? Говориш колко е невероятна камерата и обясняваш за революционната им технология с по-големите пиксели, на базата на разни видеа в тубата? Що не си запазиш мнението за теб? Имам чувството, че от Тайван ти пращат пари за всеки пост тук ...

Отговори