I9505 Galaxy S4

tnt_kz
Регистриран: 05 сеп 2009, 12:20

Re: Samsung Galaxy S IV

Мнение от tnt_kz » 18 мар 2013, 15:20

Вече съм със трети андроидски Самсунг, и засега не бих сменил марката поради:
Лесен рут и флаш
Винаги излизат със последна версия на андроид(4.2.2 за С4)
Слот за памет
Сменяема батерия
Добра камера
От Ноут серията няма по - добра според мен, стилуса много се забалявам със него
А и сега управлението със жестове в гларията и браузъра и изглежда готино

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 18 мар 2013, 15:36

аз ще добавя, че липсата на слот за памет и възможност за лесна смяна не са ми липсвали досега в one x и това вече не са основните ми критерии за избор на телефон.

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Мнение от Beчния » 18 мар 2013, 16:07

(woo) wowww някой гледа ли какво става във борсата? Появиха се оферти от 950лв(whistle)

TheGuardianOfKalibus
Регистриран: 09 май 2012, 22:17

Мнение от TheGuardianOfKalibus » 18 мар 2013, 19:19

chilko напълно съм съгласен и подкрепям мнението ти. То вече на там отиват нещата

Георги Георгиев
Регистриран: 01 апр 2009, 01:00

Мнение от Георги Георгиев » 18 мар 2013, 22:17

Изключително съм съгласен с колегата.Това че не можеш да си позволиш нещо не го прави автоматично не нужно и безполезно.Но това си е типично балкански манталитет- гроздето кисело му се видяло,щото било на високо.

emosc [Vivacom]
Регистриран: 16 ное 2006, 10:16

Мнение от emosc [Vivacom] » 19 мар 2013, 00:22

[Quote]Вече съм със трети андроидски Самсунг, и засега не бих сменил марката поради:
Лесен рут и флаш
Винаги излизат със последна версия на андроид(4.2.2 за С4)
Слот за памет
Сменяема батерия
Добра камера[/Quote]
Абсолютно те подкрепям (yes)

konstruktor
Регистриран: 25 юни 2006, 19:28

Мнение от konstruktor » 19 мар 2013, 00:41

Тук т.н. \"балкански манталитет\" няма нищо общо! Любопитно би било, дали има някъде официална статистика или анкета, от която да става ясно- какъв процент от вложените опции в смартфоните се използват реално от потребителите.
И да ти кажа директно- аз НЕ ползвам смартфон...просто съм преценил, че не ми е нужен, и работа ми върши перфектно обикновен двукартов телефон. А и честно казано- тази липса на бутони, никак не харесва. разцъквал съм на жена ми Nokia-та Asha и така и не можех да свикна с тия \"докосвания\".
Ако трбява да бъдем съвсем точен- единственият плюс, който лично аз виждам в смартфоните, в сравнение със стандартен телефон, това е възможността за ползване на интернет.....макар и в доста \"стеснени\" условия! И нищо повече от това! GPS-а също донякъде може да е полезно, но е по-скоро глезтоия, отколкото нещо чак толкова наложително и практично. Нищо друго от това, което реално използвам, не виждам да го има в повече в смартфоните: разговор, смс, FM -радио, MP3, бележки- всичко това си го има в обикновен телефон! камера- не ползвам!

stefanicio
Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
Контакти:

Мнение от stefanicio » 19 мар 2013, 02:15

Приятелю, не мога да разбра, защо след като не използваш смартфон и нямаш нужда от такъв, се опитваш да налагаш собственото си виждане, и да спамиш в тема за едно от най-функционалните устройства на пазара? Освен това ми е чудно защо изобщо си член на този сайт, който би трябвало да намираш пълен с \"глупави\" хора които си трошат парите на вятъра за \"боклуци\".
Galaxy S IV вече е факт. Премиерата му разочарова много хора, още повече останаха очаровани. Лично за мен, като притежател на S III, не бих го сменил за S IV. Разбира се, иска ми се да го имам вместо моя, но на този етап не мисля, че си заслужава да дам толкова пари за не чак толкова големите разлики. Ще изчакам евентуално Galaxy S V или някое друго устройство, което ще излезе догодина. Като беден човек, не мога да робувам на модели или марки. Купувам това, което задоволява моите лични вътрешни потребности. Остани си със здраве и просто не пиши повече по теми, явно извън твоята компетенция.

loseyourselff
Регистриран: 05 яну 2011, 17:04

Мнение от loseyourselff » 19 мар 2013, 09:56

[Quote]публикувано от konstruktor
Тук т.н. \"балкански манталитет\" няма нищо общо! Любопитно би било, дали има някъде официална статистика или анкета, от която да става ясно- какъв процент от вложените опции в смартфоните се използват реално от потребителите.
И да ти кажа директно- аз НЕ ползвам смартфон...просто съм преценил, че не ми е нужен, и работа ми върши перфектно обикновен двукартов телефон. А и честно казано- тази липса на бутони, никак не харесва. разцъквал съм на жена ми Nokia-та Asha и така и не можех да свикна с тия \"докосвания\".
Ако трбява да бъдем съвсем точен- единственият плюс, който лично аз виждам в смартфоните, в сравнение със стандартен телефон, това е възможността за ползване на интернет.....макар и в доста \"стеснени\" условия! И нищо повече от това! GPS-а също донякъде може да е полезно, но е по-скоро глезтоия, отколкото нещо чак толкова наложително и практично. Нищо друго от това, което реално използвам, не виждам да го има в повече в смартфоните: разговор, смс, FM -радио, MP3, бележки- всичко това си го има в обикновен телефон! камера- не ползвам! [/Quote]
Не знам защо въобще се опитваш да изкаваш мнение за смартфон,при условие че не притежаваш такъв,влезни в някакъв друг форум и възхвалявай невероятните преимощества на обикновенният gsm phone.От всичките придобивки на еволюцията смартфона е шедьовъра,дали е нокиа,самсунг,айфон,htc,lg,sony,motorola,това е личен избор.Единствено проблема за повечето смартфони е безопасноста на сърфиране и съхраняването на лични данни,но това е тема на мнооого дълга дискусия,а и все пак обсъждаме самсунг

sparxxx
Регистриран: 26 сеп 2012, 18:01

Мнение от sparxxx » 19 мар 2013, 10:13

Все едно слушам някой старец . Много си изостанал

Отговори