I9505 Galaxy S4
Re: Samsung Galaxy S IV
И аз не го разбирам това, Octa за Афганистан и Пакистан, а Snapdragon за Европа, Америка, Австралия...
И преди ви казах....след проблемите, които имат с 8-ка, не могат да си позволят забавяне в Европа и евентуални проблеми на най-важният за компанията пазар. За това залагат на сигурното.
За мен по-любопитното е как ще успеят да оптимизират TouchWiz-а за двата коренно различи чипсет-а(whistle)
За мен по-любопитното е как ще успеят да оптимизират TouchWiz-а за двата коренно различи чипсет-а(whistle)
Според мен Самсунг избързаха с вграждането на новия Exynos в S4 или може би закъсняха с производството му (от април започва масовото производство на Octa-та) и оптимизацията (по-рано се споменаваше за проблеми с прегряване на новия SoC). Корейците прибягнаха към тази стъпка може би притиснати от конкуренцията (SXZ и HTC One) или от традиционните очаквания на феновете. За мен по-удачния избор би било да се предложи S4 само с клокнатия S600 за де се избегне сегашното недоумение у потребителите и да улеснят разработчиците, а Exynos 5 Octa да бъде предложен на по-късен етап примерно за Note III.
-
- Регистриран: 20 ное 2006, 21:24
[Quote]Автор: irata,
Със записване
И капаро сигурно
[/Quote]
Добре де - ще запитам, ще дам капаро и какво след това??? :( Ще получа телефон, но от къде като още няма официална продажба и кой ще ми поддържа гаранцията? От къде ще дойде този телефон и с какви параметри ще е? Честно - наистина се замислям да си поръчам такъв, но ме е страх че не знам какво ще ми пробутат!... А и 1000 лв не са си малко пари за нещо което не знаеш нито как ще изглежда нито какво има "под капака"... Дайте съвет. :)
Със записване
И капаро сигурно
[/Quote]
Добре де - ще запитам, ще дам капаро и какво след това??? :( Ще получа телефон, но от къде като още няма официална продажба и кой ще ми поддържа гаранцията? От къде ще дойде този телефон и с какви параметри ще е? Честно - наистина се замислям да си поръчам такъв, но ме е страх че не знам какво ще ми пробутат!... А и 1000 лв не са си малко пари за нещо което не знаеш нито как ще изглежда нито какво има "под капака"... Дайте съвет. :)
Преди 3-4 дни писах на двамата търговци , които са пуснали телефона за по близо 1000 лева , задавайки им именно същите въпроси , но така и не съм получил отговор.
Аз ти предлагам да изчакаш устройството да излезе на пазара , пък ако ми отговорят междувременно - ще пиша по тази тема тук отново :)
Аз ти предлагам да изчакаш устройството да излезе на пазара , пък ако ми отговорят междувременно - ще пиша по тази тема тук отново :)
аз просто нямам доверие на такива обяви . докато не излезе на пазара и да го видя с очите си, не бих си взела телефон, дори и да е модел 2014. Изчакайте малко да се появи, и тогава пак ще сте от първите притежатели. :)
Голяма излагация с този процесор....да немогат да направят достатъчно за нуждите си...(angry)
http://nalbishop.com/product/236/samsung-galaxy-s-4-iv-i9500-mobile-phone-new-unlocked-sim-free-nalichen-sled-1-may-2013.html
:P
:P
А така, 1850 лева...множко са(whistle)
Иначе похвално за осемядрения процесор.(yes)(cyber)
Иначе похвално за осемядрения процесор.(yes)(cyber)
dnes gi gledax htc 1 i s4 tarsexa im 900e pomislix che sa ludi ama may ne sa