B7722
-
- Регистриран: 27 апр 2007, 13:12
Re: Samsung B7722
За да използваш Опера с легнал екран: Включваш Опера, натискаш червената букнва "О" /опера/, при което излизат 9 прозорчета. Едно от тях е "Настройки". Натискаш го, влизаш в настройките и търсиш опцията "Пейзажно". Отмяташ я на ВКЛ. и натискаш бутона НАЗАД /горе/. Веднага след това Опера се извежда в легнал екран. Е ... това е.
До колкото ми е известно не можеш да извадиш иконата на ОПЕРА на главен екран.
Тук - http://www.opera.com/mobile/download/samsung/gt-b7722/ е налична новата Opera Mini 6.5 има я на български език от падащото меню.
Поздрави!
До колкото ми е известно не можеш да извадиш иконата на ОПЕРА на главен екран.
Тук - http://www.opera.com/mobile/download/samsung/gt-b7722/ е налична новата Opera Mini 6.5 има я на български език от падащото меню.
Поздрави!
Аз от няколко седмици ползвам B7722 и замомента имам два проблема, които трябва да решавам.
Първия е, че няколко пъти ми се случва да ми звънят и оператора да им казва, че в момента няма връзка с този номер. В същото време аз не съм говорил по телефона, а и съм бил в обхват. Разбирам че са ме търсили, след като получа СМС, че са ми звъняли. Веднага започвам да набирам, но мрежата ме отхвърля. Не мога да се обадя. А в същото време, индикатора за сила на обхвата е пълен до край. Рестартирам телефона и се оправя. На какво се дължи това?
Втория проблем, ако може така да се каже, е това че в речника не фигурира БГ език. Можеш да превеждаш от какъвто на какъвто език си искаш, но без БГ. Как мога да си добавя и БГ речник и от къде?
Първия е, че няколко пъти ми се случва да ми звънят и оператора да им казва, че в момента няма връзка с този номер. В същото време аз не съм говорил по телефона, а и съм бил в обхват. Разбирам че са ме търсили, след като получа СМС, че са ми звъняли. Веднага започвам да набирам, но мрежата ме отхвърля. Не мога да се обадя. А в същото време, индикатора за сила на обхвата е пълен до край. Рестартирам телефона и се оправя. На какво се дължи това?
Втория проблем, ако може така да се каже, е това че в речника не фигурира БГ език. Можеш да превеждаш от какъвто на какъвто език си искаш, но без БГ. Как мога да си добавя и БГ речник и от къде?
Проблема ти е нерешим. Към никой телефон не гледам с толкова голям негативизъм, колкото към тоя модел на самсун. С купуването му проблемите започват, това е скъп не функциониращ-бъгав изхвърляк, за който не трябва да давате пари.
-
- Регистриран: 12 окт 2006, 01:34
Здравейте всички. От около година ползвам телефона - много съм доволен. Веднъж или два пъти ми е забивал за този период (в смисъл звъни а не можеш да вдигнеш). И на мен ми се е случвало да поиграя на някоя игра и след това да не звъни, което ми беше много интересно. След рестарт всичко се оправя. Принципно телефона го ползвам основно по предназначение - за разговори. Миналата седмица обаче като си разглеждах снимките - ми направи впечатление следния проблем :
като разглеждах снимките всичко е наред, но в момента в който zoom + и ми се появяват сиви ленти, на произволни места, понякога по - голяма част от снимката става сива. Не мога да разбера кога и как се случва - правих снимки около 30 мин и си играх - съвсем на произволен принцип се случва. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем ?
като разглеждах снимките всичко е наред, но в момента в който zoom + и ми се появяват сиви ленти, на произволни места, понякога по - голяма част от снимката става сива. Не мога да разбера кога и как се случва - правих снимки около 30 мин и си играх - съвсем на произволен принцип се случва. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем ?
при мен сивите ленти бяха заради картата памет, форматирах я през телефона и се оправиха нещата
-
- Регистриран: 12 окт 2006, 01:34
благодаря много за ценната информация, и при мен се оправи (beer)
-
- Регистриран: 08 юни 2012, 20:16
Здравейте,
Не губете време, а занесете телефона на поправка да го прегледат. Очевидно е, че "боледува". Успех!
Не губете време, а занесете телефона на поправка да го прегледат. Очевидно е, че "боледува". Успех!
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
[Quote][B]Здравейте всички. От около година ползвам телефона - много съм доволен[/B].[/Quote]
[Quote]Веднъж или два пъти ми е забивал за този период (в смисъл звъни а не можеш да вдигнеш).[/Quote]
[Quote]И на мен ми се е случвало да поиграя на някоя игра и след това да не звъни, което ми беше много интересно. След рестарт всичко се оправя.[/Quote]
[Quote]като разглеждах снимките всичко е наред, но в момента в който zoom + и ми се появяват сиви ленти, на произволни места, понякога по - голяма част от снимката става сива.[/Quote]
Не си обеснявам как си доволен от този телефон...
[Quote]Веднъж или два пъти ми е забивал за този период (в смисъл звъни а не можеш да вдигнеш).[/Quote]
[Quote]И на мен ми се е случвало да поиграя на някоя игра и след това да не звъни, което ми беше много интересно. След рестарт всичко се оправя.[/Quote]
[Quote]като разглеждах снимките всичко е наред, но в момента в който zoom + и ми се появяват сиви ленти, на произволни места, понякога по - голяма част от снимката става сива.[/Quote]
Не си обеснявам как си доволен от този телефон...
Здравейте!
Я ми кажете и двете му СИМ карти ли са активни?
Я ми кажете и двете му СИМ карти ли са активни?
-
- Регистриран: 27 апр 2007, 13:12
Да, и двете карти са едновременно активни. Ако говориш през едната карта и те търсят по другата, при този, който те търси се чува \"свободно\".