70% от първите 10 милиона броя Samsung Galaxy S4 ще ползват Snapdragon 600
70% от първите 10 милиона броя Samsung Galaxy S4 ще ползват Snapdragon
Голяма излагация....ще си чакам осмицата.
Re: 70% от първите 10 милиона броя Samsung Galaxy S4 ще ползват Snapdr
Тотално се изроди мобилната индустрия с тази постоянна екстремна надпревара и постоянно се правят глупости/компромиси, само и само да не би случайно някой да пусне нещо друго "интересно".(no)
И те какво си мислят? Че през април ще си купим с 4 ядра, а през юли ще купим с 8 ядра? :D ;)
Ами не, но явно си мислят, че ще си купиш на друга фирма поредната \"топ\" пръчка и затова гледат те да извадят друга достатъчно бързо.;)
Аз ще си чакам Ноут 3, надявам се той да е с подобрена Octa и още повече рам. И силно се надявам батерията да държи още повече, че си е кеф да не ти се налага да зареждаш всяка вечер.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
На този етап в много случаи си е кеф и да не ти се налага да зареждаш по средата на деня.:D Та затова беше толкова важен именно осемядреният - нали поне на хартия обещаваха 70% повече икономичност. А ако безцелно си помпат мегахерците само и само да предложат повече мощност (Не, че на някого ще му трябва, или поне ще са единици...доста по-малко от тези, на които ще им трябва повече батерия), направо влиза в графата \"нови\" модели с s (и) отзад.(whistle)
Страшно ме разочароваха с тези номера - нямат достатъчно процесори и замазват нещата с 4 ядрен по -скапан процесор, тъп дизайн - почти същия като стария, няма радио (което е супер тъпо) и пак паметта почва от 16 гига. Май ще изчакам галакси с 5, но пак ако приложат подобни номера определено ще ги сменя.
Аз и сега се изкуших да ги сменя - но на пазара не намирам нещо по-добро - като дизайн има, но като параметри не. Например ХТЦ 1 е доста добър, но 4,7 дисплей и липса на слот за карта ме отказаха.Топ модела на сони също е добър но не достатъчно. Може би Асус пад фон инфинити е решението, но няма слот за карта и батерията не се сменя, а и няма докстанция клавиатура.
Тоест за сега въпреки всичко samsung galaxy s 4 е най-добре като параметри, но явно ще изчакам за galaxy s 5.
Аз и сега се изкуших да ги сменя - но на пазара не намирам нещо по-добро - като дизайн има, но като параметри не. Например ХТЦ 1 е доста добър, но 4,7 дисплей и липса на слот за карта ме отказаха.Топ модела на сони също е добър но не достатъчно. Може би Асус пад фон инфинити е решението, но няма слот за карта и батерията не се сменя, а и няма докстанция клавиатура.
Тоест за сега въпреки всичко samsung galaxy s 4 е най-добре като параметри, но явно ще изчакам за galaxy s 5.
Според мен ако не взимаш С4 другата ти алтернатива е HTC One, лично на мен ми харесва въпреки предубежденията ми към тази марка и, като последен вариант Z. Аз така съм си ги степенувал...:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
HTC-то е на светлинни години от тази съпунерка
Абсолютно си прав. Не ги обичам и аз ХТЦ, но както изглежда, единицата е страхотна. Остава да я видим на живо. Аз сериозно се замислям за Sony XZ - онзи ден си играх с него, един приятел си го взе. Невероятен дизайн, лично мен острите ръбове много ме кефат и заедно с квадратната форма и стъклото от двете страни, наистина стои страхотно в ръката. Арената писаха, че има проблем с яркостта на дисплея - ми да ви кажа, не видях подобно нещо. Изглежда чудесно - да, не е АМОЛЕД, но пак е супер изображението. Другото, което ми направи впечатление, е, че явно от Сони са направили доста лек интерфейс върху стандартния Андроид, понеже телефона буквално хвърчи. Приложенията се отварят мигновено, макар и Snapdragon S4 вече да не е върха на сладоледа чип. Май ще се мигрира от Самсунг, особено ако наакат и следващия НОут :D