I9105 Galaxy S II Plus
Re: Samsung Galaxy S II Plus
Може ли да се инсталират приложения на допълнителната карта памет на този телефон, защото използваемата е около 4 гб. и е доста малко.
Samsung Galaxy S22 ULTRA
Не мога да разбера защо Галакси С 2 плюс е по– евтин от Галакси С 2 , а е по – нов модел ? Само заради по – голямата памет на С 2 ? Защо казват , че Галакси С 3 мини е по – добър от Галакси С 2 плюс , тъй като бил по – нова генерация телефон , след като характеристиките им са едни и същи , даже в някои елементи С 2 плюс превъзхожда С 3 мини ? Някой би ли ми го обяснил на нормален език !?
Колега явно гледаш отгоре отгоре...По нов не значи непременно по-хубав. С2 не само, че има повече памет, а също и горила стъкло, по-добър процесор и графичен ускорител (Exynos vs Broadcom BC28155 и Mali-400MP vs Broadcom VideoCore IV). Единствен плюс е малко по-издръжливата батерия на С2+. За С3 мини дори сам си си отговорил, че е по-назад от С2 - но си зависи какво търсиш де...
В някой сайтове четох , че Галакси С 2 плюс също е с Горила глас ?!
Не е Горила, но нека и по-компетентните се изкажат.
От 1 седмица съм с тела бе доволен съм от бързината му-сравнение със старият Е51 направо лети.
Въпрос-на колко% батерията точно се изключва тела?Днес на 15% ми изписка,пуснах да се зарежда,ама тела се бе изключил...
Интересно,че след като го включих на зарядно една стрела ми пуснаха-не го и погледнах тела и след 1-2 часа се сетих да го видя гледам изключен.И си се зарежда
Въпрос-на колко% батерията точно се изключва тела?Днес на 15% ми изписка,пуснах да се зарежда,ама тела се бе изключил...
Интересно,че след като го включих на зарядно една стрела ми пуснаха-не го и погледнах тела и след 1-2 часа се сетих да го видя гледам изключен.И си се зарежда
Само го пази. че дисплея се пука от най-малкия удар, а в България няма части за него ( дори и ГЛОБУЛ , с когото се караме в момента)
Глобул нямаха ли собствен сервиз за моделите на Самсунг? Другите, които поддържат Самсунг са Омниаком.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 02 апр 2013, 13:13
може би имаш право. 700 лв за S2 plus http://o-connect.com/m94278-Samsung-I9105-Galaxy-S-II-Plus.html , предвид, че S3 падна на 850 http://o-connect.com/m82176-Samsung-Galaxy-S3-16GB%20.html .... айде нЕма нужда ;)
-
- Регистриран: 04 апр 2013, 20:49
Купих телефона преди месец и половина от Виваком и от това което съм видял в момента съм останал с впечатление че е мн по зле от С2 . Стъклото не е Горила, Батерията държи мн по малко от С2 и ми дава че е с 4 ГБ вградена памет само че не мога да разбера дали ми показва само използваемата или общата памет от статистиката за телефона:( Общо взето не се набутвайте за този телефон по добре С2 или С3