I9505 Galaxy S4

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Samsung Galaxy S IV

Мнение от Ванката » 09 апр 2013, 08:39

[Quote]колкото и да превъзхожда другите марки в момента, дизайнът е потресаващо зле. Според мен е недопустимо high end устройство, които има претенцията да бъде на върха на пирамидата, включително и като цена, да има толкова слаб дизайн и изработка[/Quote]

Добре, как го разбра това? Какво му е на дизайна, а на изработката? Тества ли го вече, или четеш глупостите за \"премиум\" материалите от, които са изработени другите хай енд устройства?:D Защо никой не пише, колко проблеми излязоха в новото HTC One? А ми гледайте малко клипове в интернет с прословутата камера на One и на S4 да видите, каква е разликата!:D Като за вас е важна изработката на телефона а не неговата функционалност си взимате Верту, това е премиум изработка.;)
Относно дизайна си е екстра, аз исках да е друг, като на снимката, която за пореден път ще сложа, но не е болка за умиране..:)
Samsung GALAXY S22 Ultra

angel74
Регистриран: 02 дек 2008, 11:57

Мнение от angel74 » 09 апр 2013, 09:45

Ако това са проблемите с камерата направо да си го взимам HTC-то http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=n5urSvR9Jx8

sirgeorge
Регистриран: 13 сеп 2006, 12:07

Мнение от sirgeorge » 09 апр 2013, 10:38

[Quote]Автор: Ванката
Публикувано: 09.04.2013 08:39

А ми гледайте малко клипове в интернет с прословутата камера на One и на S4 да видите, каква е разликата!:D[/Quote]

Гледаме Ванка, гледаме...:D

[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eRPIPAcwgVY[/Youtube]

[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=85baAvHxqR8[/Youtube]

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 09 апр 2013, 10:57

Миналата година S3 ползваше подобен дизайн и материали, а това не му попречи да е най-продавания Андроид телефони и да бъде избран за телефон на годината. Note 2 също се радваше на голяма популярност. За това не виждам драмата в момента да е толкова голяма.
Лично на мен дизайна на S4 ми харесва, при положение че 90% от предния панел е зает от чудесен 5 инчов AMOLED дисплей, харесва ми и и присъствието на хардуерен Home бутон. Материалите на задния панел определено търпят критика, но пък от функционална гледна точка, позволяват слагането на карта с памет, както и лесна смяна на батерията при нужда или ремонти. Докато хубавия гръб на One върви с невъзможност да ти сменят батерията дори в сервиз, което си е компромис...
Но всеки си преценява на какво държи най-много, аз поне не си взимам смартфона за имидж, а за да му ползвам възможностите.

gogolin
Регистриран: 29 окт 2010, 15:43

Мнение от gogolin » 09 апр 2013, 13:10

Писането на кирилица е задължително!!!
geleto_
(kiss)

jafiso
Регистриран: 09 ное 2008, 18:03

Мнение от jafiso » 09 апр 2013, 16:36

Никога не съм си избирал телефона заради \"имиджа\".

Просто в този случай освен всичко друго, очаквах да има нововъведения в дизайна и изработката. Разочароваха ме, а го очаквах с нетърпение. Лично мнение.

Заради работата ми и по ред други причини ми трябва smartphone със сериозни възможности и функционалност. Сега трябва да го видя на живо за да преценя.

board, можете да се окажете прав и в действителност да не е толкова зле, колкото ми се струва. Дано.

sirgeorge

Мнение от sirgeorge » 09 апр 2013, 17:39

Ревю от Никола Балов - http://t.co/iYcbQnF5OA

vladus
Регистриран: 04 сеп 2007, 16:27

Мнение от vladus » 09 апр 2013, 23:43

Супер ревю, както обикновено!
Пластмасата ни най-малко не ме притеснява, важен за мен е звяра отвътре.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 10 апр 2013, 15:12

От ревюто доста си личи, че Ники ползва One X и симпатизира на HTC . Само човек свикнал до болка с LCD дисплеите, ще даде оценка 8 на 5 инчов FullHD AMOLED дисплей. И на мен AMOLED-a ми се струваше малко странен в началото, като минах от айфон на S3, но след като му свикнах вече този на айфона започна да ми се струва блед и със сиво вместо черно. Малко се е престарал и с наблягането на тази пластмаса, все едно цял живот само метални телефони сме ползвали и това е нещо супер нетипично...
Но иначе хубаво ревю.

sirgeorge

Мнение от sirgeorge » 10 апр 2013, 15:26

Така е, но това си е неговия блог и може да дава оценки според своите възприятия и предпочитания.:D Освен неeстествените цветове, яркостта е много слаба и в случая бялото е много мътно, затова е дал толкова ниска оценка.
Иначе SAMOLED екраните наистина впечатляват с цветове (малко пресаторирани, но радват окото), черното си е истинско черно, но за съжаление бялото е трагично (синее, налага ми се да ползвам трикстър мод за да го коригирам). SAMOLED-а е енергоспестяващ, но за браузинг не става, защото фона на браузърите е предимно бял, а както знаем бялото е пагубно за батерията при тази технология.

Отговори