I9300 Galaxy S III
Re: Samsung I9300 Galaxy S III
Прав си...Други видими промени май няма.
Колеги, имам едно питане, което ме гложди от няколко дни.
Имам проблем с батерията на моята с3-ка. Батерията ми, по настоящем, кара около 15тина часа в стендбай, без включен нет, с много малко wireless, и малко разговори. Това го наблюдавам от началото на празниците (съвпадение или не :)). Преди, при същото темпо на ползване, вадех по денонощие и малко от него. Пробвах да я изтощя батерията до край, след което да го заредя до край. НЯма промяна. Пробвах и с фактори ресет - същия резултат. Гледам по чуждите форуми пишат за някакво преинсталиране на Андроид или някаква друга такава боза. Опасявам се да не би да е хардуерен проблем и просто батерията да е за смяна, въпреки, че няма много логика, защото телефонът е на малко повече от половин година. Моля някой да си каже компетентното мнение или съвет ??
Имам проблем с батерията на моята с3-ка. Батерията ми, по настоящем, кара около 15тина часа в стендбай, без включен нет, с много малко wireless, и малко разговори. Това го наблюдавам от началото на празниците (съвпадение или не :)). Преди, при същото темпо на ползване, вадех по денонощие и малко от него. Пробвах да я изтощя батерията до край, след което да го заредя до край. НЯма промяна. Пробвах и с фактори ресет - същия резултат. Гледам по чуждите форуми пишат за някакво преинсталиране на Андроид или някаква друга такава боза. Опасявам се да не би да е хардуерен проблем и просто батерията да е за смяна, въпреки, че няма много логика, защото телефонът е на малко повече от половин година. Моля някой да си каже компетентното мнение или съвет ??
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Направи в настройките на Wi-Fi \"остави включено по време на сън\" на \"само когато е включено\" и ще спечелиш няколко часа.Може и нещо от приложенията да ти точи батерията.Не може толкова бързо да се износи.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Точно, понеже се опасявах от някое приложение, ресетнах, но резултатът е същия. Дразни ме, понеже не съм променил темпото си на ползване на телефона. В смисъл, колкото съм го ръчкал до онзи ден, толкова го ръчкам и сега. Примерно забелязах, че през нощта докато спя, ако преди губех около 10ина процента батерия, сега пада с около 35. Не мога да си го обясня...
Кансъзов, само за информация да спомена, че отстраних проблема. Оказва се, че понеже съм изкарал мемори картата директно от слота, а не съм я разкачил първо софтуерно и тогава от слота, се стартира някакъв малоумен ънмаунт процес, който си върви като пушка през цялото време и няма \"гасене\" :). Интересно, че пробвах какво ли не, но нещата се оправиха, когато закачих картата на един мой приятел, разкачих я по препоръчителния начин (unmount SD card) и тогава вадене от слота отзад, и си закачих обратно моята. Батерията сега си кара, колкото преди.
Какъв е изводът - винаги следвай процедурата, която умните чичковци от Гугл препоръчват, защото веднъж ще стане нещо такова (пробвал съм го и преди директно от слота да я вадя и е нямало подобни проблеми) и ще ти скапе деня тотално. Поздрави :)
Какъв е изводът - винаги следвай процедурата, която умните чичковци от Гугл препоръчват, защото веднъж ще стане нещо такова (пробвал съм го и преди директно от слота да я вадя и е нямало подобни проблеми) и ще ти скапе деня тотално. Поздрави :)
-
Полезна информация (yes)
Моята си я вадя рядко и на изключен телефон за най-сигурно.
Моята си я вадя рядко и на изключен телефон за най-сигурно.
Колко струва тоя тунер?И от къде мога да го купя?
-
Технополис - 120 лева.
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.do?productguid=527762&scenario=&productarea=P11040201&detailScenario=DVB-T-PRIEMNIK-TIVIZEN-TABLET/SMARTPHONE
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.do?productguid=527762&scenario=&productarea=P11040201&detailScenario=DVB-T-PRIEMNIK-TIVIZEN-TABLET/SMARTPHONE
-
- Регистриран: 16 ное 2011, 09:38
Здравейте!
Ако ползвам скайп и вайбър за колко време ще пада батерията?
И скайп върви ли с видео връзка или само аудио?
Ако ползвам скайп и вайбър за колко време ще пада батерията?
И скайп върви ли с видео връзка или само аудио?
-
- Регистриран: 12 юни 2013, 16:01
mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn
vladovn