S7710 Galaxy Xcover 2
Re: Samsung Galaxy Xcover 2
Браво Колега ,
Добро видео, показва за какво става дума. Сила !(yes)
Добро видео, показва за какво става дума. Сила !(yes)
Чудя се дали да си купя XCover 2 или Galaxy SIII mini. На една цена са и единствената разлика, коята виждам в двата телефона е големината на SD картата (което винаги може да се промени:D). XCovera ме харесва заради здравината му. Аз съм ученик и доста изпускам телефони:D. Ама пък пише че екрана не се виждал на светлина и батерията пада бързо. На SIII мини по-добри ли са? Какво ще ме посъветвате?
Аз бях с NOKIA N8 с Amoled, но ми омръзна да внимавам да не го намокря. Сега съм с xCover 2 и съм много доволен - мога да го използвам навсякъде, дори в банята. Но наистина, при слънце екрана се вижда по-слабо, а и няма автоматична настройка на осветеността - необходимо е да се настройва на ръка. Батерията пада бързо както при всеки Android - живота се удължава като се забранят ръчно мобилните данни. А игрите могат я го разредят за отрицателно време. За мен избора е ясен - xCover 2.(beer)
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Е добре де горе в ляво до надписа какви са тези \"отвори\" това едното не е ли точно сензор за осветеността?
Според ръководството са Предна камера и Датчик за разстояние (изключва екрана докато се говори).
Здравейте на всички! Аз имам следния проблем и се надявам собствениците на този иначе страхотен Samsung да помогнат с инфо. Та проблема е следния, след като открих изгледах и изчетох доста неща за модела си го поръчах и с нетърпение го зачаках , но на следващия ден (в който вечерта се бяхме уговорили с момчето да ми го доставят) през деня ми се обади същото момче (за което съм му много задължен - той постъпи много коректно) и ми обясни, че от известно време насам партидите от този модел идват не с 4ГБ свободно място (с точност това място трябва да е примерно 3.4 3.6ГБ свободни) , а едва с 1.08ГБ свободно място. След като се обадих в друг магазин от там потвърдиха същото, а след работа се отбих до магазин от една от многото вериги за мобилни телефони и там лично се обедих в това отново и въпреки , че продавачката ми показа кутията на която пишеше 4ГБ самия апарат показваше 1.08 свободни. Моите притеснения са , че с толкова малко място ще инсталирам няколко програмки и до там заради почти изцяло заетата памет няма да мога да ползвам дори bluetooth и , а апарата ще работи бавно и ще е мъчение. Ако някой е запознат с проблема моля да сподели. Ако някой знае откаде може да се купи апарата без това \"орязване\" също ще съм благодарен. Предварително благодаря !!!
Аз след известно чудене взех на сина ми Samsung Galaxy Xcover 2. Чудехме се между SIII mini и Xcover 2. Бях прочела толкова неща за двата телефона, че дори не ми трябваше консултант в магазина. Действително софтуера му заема почти 3 GB от 4, но и на SIII мини, от 8 BG остават 5 свободни. Но пък една карта с допълнително памет е 10-20 лв., това да му е проблема. Искам да кажа, че телефончето е супер и изобщо не съжаляваме за покупката. На мен ми е доста мъжки, но нали е екстремен телефон и затова се спрях на него - да няма чупене. Сега като го сравнявам с минито, то ми изглежда доста лигаво и нестабилно. Колкото за батерията - на синът ми му издържа около 4 дни (постоянно му е в ръцете и щрака, дори днес беше свалил и TV:D)
-
- Регистриран: 28 юли 2013, 10:57
Закупих си Samsung Galaxy Xcover 2 и проблемите започнаха веднага.Рестартира се сам или направо се изключва.Правих хард ресети, форматирах картата памет но проблема си остана, явно е хардуерен.Ще го нося на сервиз и после ако го оправят го продавам.Вероятно съм улучил кофти бройка, но не вярвам да съм единствен, защото по форумите четох за подобни и други проблеми с телефона. Явно на модела нещо му куца.
За паметта - открих как да си кача приложението Google Преводач offline: Изтрих всички програми, качих Преводач, качих необходимите ми езици (те се инсталират по подразбиране на SD-картата), качих си обратно приложенията. Успех.
Някой може ли да каже какво предлагат в комплекта с телефона,има ли слушалки?