I9505 Galaxy S4
Re: Samsung Galaxy S IV
Ето нещо за тебе адаш:
http://prodavalnik.com/samsung-galaxy-s-4-i25443341
http://prodavalnik.com/samsung-galaxy-s-4-i25443341
Samsung GALAXY S22 Ultra
Хайде на новия ъпдейт за M-Tel ([B]BMEA[/B]) :
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Той много голям ъпдейта бре :P:P
иначе продавалника много яка оферта ако не е за менте телефон де;)
иначе продавалника много яка оферта ако не е за менте телефон де;)
Колеги, много мерак имам на този смартфон, но съм студент човек и трябва да пестя пари ... :)
Та въпроса ми е малко извън темата на самия телефон ( няма какво да се говори за телефона, номер 1 е, а тези които казват,че не е просто мразят марката...). Искам да го взема на изплащане и тъй като съм с подписан договор с Виваком (а и съм си доволен) и сега гледам оферта в сайта на оператора тарифен план maxicall XL за 12.90 на месец+34.90 на месец за телефона, която оферта ми изглежда... прекалено изгодна. Трябва ли да съм съмнителен и по-добре ли е да си взема телефона от някой от 3-те мобилни оператори или от друг магазин?
Та въпроса ми е малко извън темата на самия телефон ( няма какво да се говори за телефона, номер 1 е, а тези които казват,че не е просто мразят марката...). Искам да го взема на изплащане и тъй като съм с подписан договор с Виваком (а и съм си доволен) и сега гледам оферта в сайта на оператора тарифен план maxicall XL за 12.90 на месец+34.90 на месец за телефона, която оферта ми изглежда... прекалено изгодна. Трябва ли да съм съмнителен и по-добре ли е да си взема телефона от някой от 3-те мобилни оператори или от друг магазин?
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]сега гледам оферта в сайта на оператора тарифен план maxicall XL за 12.90 на месец+34.90 на месец за телефона, която оферта ми изглежда... прекалено изгодна. [/Quote]
[Quote]
*Промоционалните цени на планове MaxiCall S/M/L/XL/XXL са валидни за [B]първите 2/6 месеца[/B] при сключване съответно на 12/24-месечен договор. След изтичане на промоционалния период се прилагат [B]стандартните цени[/B] на плановете.[/Quote]
И посочи с курсора 2-те звездички след "на лизинг при нова активация"(не можах да го копирам от смотания им сайт) за да прочетеш за одобрението, кредитната оценка и възможността да ти откажат продажба на изплащане или да ти искат частично предплащане(което ако стане при теб значи че ще ти искат 70-80% от цената в брой, зависи какъв кредитен рейтинг са ти дали - малки сметки/малък рейтинг-разбирай малка сума за лизинга останалото в брой).
[Quote]
*Промоционалните цени на планове MaxiCall S/M/L/XL/XXL са валидни за [B]първите 2/6 месеца[/B] при сключване съответно на 12/24-месечен договор. След изтичане на промоционалния период се прилагат [B]стандартните цени[/B] на плановете.[/Quote]
И посочи с курсора 2-те звездички след "на лизинг при нова активация"(не можах да го копирам от смотания им сайт) за да прочетеш за одобрението, кредитната оценка и възможността да ти откажат продажба на изплащане или да ти искат частично предплащане(което ако стане при теб значи че ще ти искат 70-80% от цената в брой, зависи какъв кредитен рейтинг са ти дали - малки сметки/малък рейтинг-разбирай малка сума за лизинга останалото в брой).
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Да разбирам, че ме съветваш да бягам надалеч от промоции с тарифни планове?
И по-добре ли е от някой онлайн магазин, който предоставя телефона некодиран?
И по-добре ли е от някой онлайн магазин, който предоставя телефона некодиран?
[Quote]mancutd:
И по-добре ли е от някой онлайн магазин, който предоставя телефона некодиран?[/Quote]
Зависи от тарифния план дали ще ти е изгоден.
До сега никой от операторите не го е предлагал кодиран.
И по-добре ли е от някой онлайн магазин, който предоставя телефона некодиран?[/Quote]
Зависи от тарифния план дали ще ти е изгоден.
До сега никой от операторите не го е предлагал кодиран.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Нищо не те съветвам просто ти посочвам особеностите на виваком.
Ти решаваш.
Ти решаваш.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
Имали разлика с
9505 и ако да каква?
9505 и ако да каква?