I9505 Galaxy S4
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Samsung Galaxy S IV
А бе вие освен да пишете можете ли и да четете?
През една тема по надолу какво пише?
И 9505 е модела който [B]се продава[/B] в България!
През една тема по надолу какво пише?
И 9505 е модела който [B]се продава[/B] в България!
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Много странна работа, от известно време си чакам аз ъпдейта MEА, но упорито телефона си ми твърди, съм с последна версията - МЕ2. Колегата ми който също взе телефона от Вива си получи ъпдейта преди повече от седмица, а при мен нищо. Закачам си телефона keis да пробвам от там и какво да видя, еми телефона ми закупен е от Вива е с продуктов код на ромънското Космоте?!? Как точно съм попаднал на такава бройка остава мистерия за мен.
Слагай с Odin по-новата версия, а ако искаш да си смениш CSC-то: първо root-ваш с [B]CF-Auto-Root-jflte-jfltexx-gti9505.tar.md5[/B] и после изтегляш от Google Play: [B]Samsung Galaxy S / S2 / S3 CSC[/B] (съвместима е с S4 не се притеснявай затова).
След като го смениш factory reset ... и слагаш официалния BMEA за Vivacom: http://www.hotfile.com/dl/231734263/d99d376/I9505XXUBMEA_I9505VVTBMF1_VVT.zip.html
После, ако искаш recovery-то да си бъде все едно не си го пипал слагаш на PDA в Odin: [B]I9505_OFFICIAL_STATUS_MOD.tar.md5[/B] и си готов.
След като го смениш factory reset ... и слагаш официалния BMEA за Vivacom: http://www.hotfile.com/dl/231734263/d99d376/I9505XXUBMEA_I9505VVTBMF1_VVT.zip.html
После, ако искаш recovery-то да си бъде все едно не си го пипал слагаш на PDA в Odin: [B]I9505_OFFICIAL_STATUS_MOD.tar.md5[/B] и си готов.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Мерси за съвета. В момента нямам време, а и особено желание да се занимавам с това заради единия му ъпдейт...
Просто се изненадах, как може от Виваком да са ми продали румънски телефон на Kосмоте.
Просто се изненадах, как може от Виваком да са ми продали румънски телефон на Kосмоте.
Ако имаш изтеглени файловете ще ти отнеме не повече от 10 - 15 минути.
Root-ването е за секунди; влизаш си в профила и изтегляш програмата за смяна на CSC ( тя е 20 KB ) ; слагаш stock ROM за около 5 минути и за десерт слагаш I9505_OFFICIAL_STATUS_MOD.tar.md5 (пак за няколко секунди).
Root-ването е за секунди; влизаш си в профила и изтегляш програмата за смяна на CSC ( тя е 20 KB ) ; слагаш stock ROM за около 5 минути и за десерт слагаш I9505_OFFICIAL_STATUS_MOD.tar.md5 (пак за няколко секунди).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Помогнете! One или S4? Безпристрастно.
И двата са хубави.:)
Аз съм си фен на Самсунг и останал с неприятни впечатления от HTC по принцип, но бих рискувал с един черен One.;)
Аз съм си фен на Самсунг и останал с неприятни впечатления от HTC по принцип, но бих рискувал с един черен One.;)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ванка, това не става с риск.Нужна е Мотивация още от първите анонси за даден модел! На всеки според нуждите и финансите.А това, че излизат все по-топ модели не променя посоката.Иначе-въпроси, въпроси и чакане намаления за някой свят празник! И да дочакаме да добавим и Note 3 в колекцията!