S7562 Galaxy S Duos

xenonic
Регистриран: 06 юли 2008, 12:15

Re: Samsung Galaxy S Duos S7562

Мнение от xenonic » 13 апр 2013, 09:27

тук се предлага на 330лв: http://aksesoari.net/content/samsung-galaxy-s-duos-s7562-black-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD

stangelov
Регистриран: 18 юли 2008, 15:19

Мнение от stangelov » 24 апр 2013, 14:08

От три месеца ползвам телефона и съм що годе доволен. За тези пари мисля, че е най-добрият двусимов смартфон. Батерията държи 2-2.5 дни с постоянно включен интернет и доста разговори. Видимо е бавен при игрите, но това си го знаех :)
Разочарован съм само, че все още няма официален ъпдейт до 4.1 и си мисля, че няма и да има. Все пак е евтин телефон и не мисля, че Самсунг ще се занимават с него повече.

_vanilla_
Регистриран: 28 май 2013, 00:15

Мнение от _vanilla_ » 28 май 2013, 00:20

:) Имам следният проблем : направих двете карти да са активни,но когато говоря по едната ,на другата дава, че мрежата е заета, а и на мен с нищо не ми се показва, че ме търсят по другата карта. Как да направя така, че да са активни или поне да ми показва, че ме търсят на другата карта. опитах с пренасочване на номерата, но и така не става.????? :S

kevo
Регистриран: 22 окт 2006, 23:42

Мнение от kevo » 29 авг 2013, 14:00

Здравейте,
Има ли начин за определен контакт от телефонния указател да се зададе сим карта по подразбиране за повикване? Иначе телефона е супер като цена и качество(yes).

kmg_023
Регистриран: 20 май 2012, 16:31

Мнение от kmg_023 » 06 яну 2014, 16:33

Здравейте, имам едно въпросче, нормално ли е при напълно заредена батерия, тя да падне за един ден, без нито един разговор и без ровене в него?

sgs_maniak
Регистриран: 22 окт 2013, 12:18

Мнение от sgs_maniak » 07 яну 2014, 11:50

Автор: kmg_023Публикувано: 06.01.2014 16:33Здравейте, имам едно въпросче, нормално ли е при напълно заредена батерия, тя да падне за един ден, без нито един разговор и без ровене в него?

НЕ.Или тел и батерията са ползнани ровече от 1 год и батерията е за смяна или си инсталирал прекалено много игри и програмки което си правят иконки в основните екрани. Моят съвет е да итриеш всичко което не ползваш от основните екрани а когато ти грябват влизаш в приложения и си ги стартираш от там. Една моя приятелка има този модел ползна го само за много разтлговори и фейс и батерията и държи 2 дни. Успех с тел

stefanicio
Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
Контакти:

Мнение от stefanicio » 07 яну 2014, 12:15

@sgs_razbirach
[Quote]инсталирал прекалено много игри и програмки което си правят иконки в основните екрани. Моят съвет е да итриеш всичко което не ползваш от основните екрани а когато ти грябват влизаш в приложения и си ги стартираш от там[/Quote]
Приятелю, няма никакво, ама абсолютно никакво значение дали имаш или не "иконки" на някой от основните екрани или не. Махането или слагането им няма връзка с това дали програмата (приложението) работи във фонов режим или не. Това зависи от много допълнителни фактори които са свързани с операционната система и с начина на написване на самото приложение.

@kmg_023
[Quote]Здравейте, имам едно въпросче, нормално ли е при напълно заредена батерия, тя да падне за един ден, без нито един разговор и без ровене в него?[/Quote]
Бих те посъветвал да отидеш в настройките и да направиш Screenshot, който след това да постнеш тук. Така би било доста по-лесно да разберем какъв ти е проблема и да ти дадем по-конкретен отговор защо ти се срива батерията толкова бързо. Най - добрият вариант е да си инсталираш едно приложение, което се нарича Better Battery Stats. То е платено и го има в Google PlayStore (може разбира се да се намери и безплатна негова версия). Приложението най-точно ще ти каже какво ти точи батерията и така ще можеш да коригираш проблема. Все пак направи първо ScreenShot и го дай да го видим :)

sgs_maniak
Регистриран: 22 окт 2013, 12:18

Мнение от sgs_maniak » 07 яну 2014, 12:41

Здравей приятелю stefanicio .Съграсен съм с теб . Аз ценя мненито ти на специалист може би си програмист или разработчик и мненията ти винаги са изключително компетентни. . Аз съм обикновен потребител на нерутнат но необикновен тел галакси с3 преди 1 год беше върха на технологиите. . Тук пиша от скромниа си опит. При моя сгс3 не само съм махнал иконките но и в наст ройки мениджър приложения спирам неща които не ползвам за да бъде тел бърз колкото в началото.

Прав си някои игри имат разни допълнителни сървиси които постоянно работят и хабят ресурси.

divmaniak
Регистриран: 04 сеп 2013, 09:29

Мнение от divmaniak » 15 яну 2014, 18:37

Това не е нормално! Ако нямаш включени приложения, които да точат батерията, значи може би е проблем с батерията или със софтуера и да е за сервиз.

Отговори