N9005 Galaxy Note III
Re: Samsung N9000 Galaxy Note III
[Quote] а в 140 страни по света (вкл. България) стартират днес на 25.09.2013.[/Quote]
Не виждам никой да го предлага още. Само преордъри с етикет \"скоро\", което, преведено от старобългарски, означава: тия дни по коледа. :D
Не виждам никой да го предлага още. Само преордъри с етикет \"скоро\", което, преведено от старобългарски, означава: тия дни по коледа. :D
Е да де то че има 2 версии е ясно, но специално за сайта на samsung.bg и двата линка са за 4 ядрения вариант с процесора на Qualcom. 8 ядреният процесор може би пак няма да се предлага за България.
Какво става...Нали на 25ти трябваше да тръгнат продажбите...Някаква информация ?!?!?!
И аз това се питам ?
В Плесио обещават за началото на сл. месец на цена 1550 лв. Мерси ще чакам да го пуснат в Германос по коледа.
В Плесио обещават за началото на сл. месец на цена 1550 лв. Мерси ще чакам да го пуснат в Германос по коледа.
[Quote]В Плесио обещават за началото на сл. месец на цена 1550 лв.[/Quote]
1400лв. е.
1400лв. е.
Свалиха цената:) в сряда бях в плесио и ме навиваха да капарирам на 1550.Интересно ми е защо операторите мълчат и нищто не знаят.
na 1400lv moga da vi go prodam, prodavam telefoni tazi sedmica mi pristigat galaxy note 3 ;)
[Quote]Има ли някой представа кога ще може да си го купя от БГ телефончето? [/Quote]
Виваком вече го предлагат.
Виваком вече го предлагат.
Все още никой от мобилните оператори не го предлага. С официално запитване Глобул го обещава в средата на месеца.
Телефона вече се продава и е наличен в магазина на Самсунг в Дъ Мол София на първия етаж с цена 1339лв с ДДС.