N9005 Galaxy Note III
Re: Samsung N9000 Galaxy Note III
Здравейте ,
имам апарата от една седмица и мога само да кажа НЯМА ТАКОВА УДОВОЛСТВИЕ.
Наистина надмина и най-смелите ми очаквания.
Във всяко едно отношение е перфектен и наистина това е БУКВАЛНО БЪРЗ ТЕЛЕФОН ( Таблефоун )
Дисплей - фантастичен с палитри по живи от истинският свят.
Процесор - не открих приложение което да го затормози дори на половина.
Камера - като всичко изброено по-горе ( имам Никон и мисля да го продавам )
Няма да изброявам всичко , ако някой иска някаква информация мога да му помогна.
Поздрави и не се чудете.
ПП. Нямам нищо общо с търговци свързани със Самсунг , бях горд собственик на Note 1 две години и чаках с нетърпение нещо с което да го заменя , сега е в дъщеря ми и тя му се радва.
имам апарата от една седмица и мога само да кажа НЯМА ТАКОВА УДОВОЛСТВИЕ.
Наистина надмина и най-смелите ми очаквания.
Във всяко едно отношение е перфектен и наистина това е БУКВАЛНО БЪРЗ ТЕЛЕФОН ( Таблефоун )
Дисплей - фантастичен с палитри по живи от истинският свят.
Процесор - не открих приложение което да го затормози дори на половина.
Камера - като всичко изброено по-горе ( имам Никон и мисля да го продавам )
Няма да изброявам всичко , ако някой иска някаква информация мога да му помогна.
Поздрави и не се чудете.
ПП. Нямам нищо общо с търговци свързани със Самсунг , бях горд собственик на Note 1 две години и чаках с нетърпение нещо с което да го заменя , сега е в дъщеря ми и тя му се радва.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Честито да си го ползваш още много дълго със здраве.(yes)
Завиждам ти без лоши чувства ;)
Гледам цените - че той тръгва на пазара направо без пари, s4 в някои оферти излиза по-скъпо от него :S
Завиждам ти без лоши чувства ;)
Гледам цените - че той тръгва на пазара направо без пари, s4 в някои оферти излиза по-скъпо от него :S
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Здравей и мерси за пожеланията ,
такъв тип у-ва ( с размер над 5,5\" ) попадат в много специфична категория и не са толкова разпространени сред простолюдието ( без да обиждам никой )
Обикновенно се купуват от бизнес потребители и по големи гийкове :)
Размер около 5\'\' са най-разпространени и съответно най-продавани.
Когато преди две години си взех първият Ноут , много хора ми се чудиха , но след това всички които си взеха повече не искат и да чуят за по малък...телефон :))
Мой много близък приятел си взе S4 и наистина е много добър , но на мен ми трябва голям екран.
Той винаги ми казва ,че работата му не позволява по голям апарат ( трябва да го носи в джобът си и има много интензивно движение ) , иначи би си взел Ноут.
С всички Ноут у-ва е така , цените им падат бързо.
Надявам се да съм бил полезен , поздрави.
такъв тип у-ва ( с размер над 5,5\" ) попадат в много специфична категория и не са толкова разпространени сред простолюдието ( без да обиждам никой )
Обикновенно се купуват от бизнес потребители и по големи гийкове :)
Размер около 5\'\' са най-разпространени и съответно най-продавани.
Когато преди две години си взех първият Ноут , много хора ми се чудиха , но след това всички които си взеха повече не искат и да чуят за по малък...телефон :))
Мой много близък приятел си взе S4 и наистина е много добър , но на мен ми трябва голям екран.
Той винаги ми казва ,че работата му не позволява по голям апарат ( трябва да го носи в джобът си и има много интензивно движение ) , иначи би си взел Ноут.
С всички Ноут у-ва е така , цените им падат бързо.
Надявам се да съм бил полезен , поздрави.
Нормално ли е в цената на телефона тук да е по скъпа от колкото в мтел?
хора говорих с мтел, тел-а го има на сайта, но продажбите ще започнат в края на тази седмица, ще имат само черно и бяло (съжелявам, дами, няма розово) и само 32 гигабайтовата версия (бай дъ уей смениха картинката от ноте 3+ гиър на една ранна концепция на ноута xD)
Здрасти ,
вече почти няма магазин който да не го предлага( без големите играчи защото при тях положението е малко сложно )
Моят го взех на 1240 преди една седмица ( естественно от познат в този бизнес ) но може да се намери свободно от читав търговец на 1300лв.
По думите на моят познат , ако бях изчакал 2-3 седмици щях да го взема на 1100 , но сърце юнашко не трае:))
вече почти няма магазин който да не го предлага( без големите играчи защото при тях положението е малко сложно )
Моят го взех на 1240 преди една седмица ( естественно от познат в този бизнес ) но може да се намери свободно от читав търговец на 1300лв.
По думите на моят познат , ако бях изчакал 2-3 седмици щях да го взема на 1100 , но сърце юнашко не трае:))
Ето и два скрийншота от два бенчмарка ANTUTU и 3D Mark , правил съм ги два-три дни след като го купих.
Както се вижда буквално смачква всичко останало на 3D Mark и е най-добрият резултат към момента , в ANTUTU е на пето място.
Както се вижда буквално смачква всичко останало на 3D Mark и е най-добрият резултат към момента , в ANTUTU е на пето място.
Sorry , забравих линкчетата:
http://dox.bg/files/dw?a=a0b35c0200
http://dox.bg/files/dw?a=6529b9cee7
http://dox.bg/files/dw?a=a0b35c0200
http://dox.bg/files/dw?a=6529b9cee7
Е и аз нямам търпение! Ама никакво! Обещаха в петък да ми доставят в Германос...имах ноут2, малко тежичък ми идваше - продадох го. Взех S4 и от 1 седмица се мъча да свикна с него, ама Цъ!...като съм била с голям екран и писалчица, сега просто е мъка..все едно детска играчка имам в ръцете...Успокоявам се, че най-сетне ще се докопам до края на седмицата до него, да ми олекне (и джоба), ама и на душата! :)
(woo):X
блазеви и аз искам такъв тирилифон ама сега немам толквоа пари най рано пролетта ама тогава ще има Galaxy V ама знам ли може пък да забогатея да взема богата жена:D(whistle)(cyber)
блазеви и аз искам такъв тирилифон ама сега немам толквоа пари най рано пролетта ама тогава ще има Galaxy V ама знам ли може пък да забогатея да взема богата жена:D(whistle)(cyber)