Слух: Samsung Galaxy S5 ще може да сканира очите на своя собственик
Еееххеееее, кво правят тия хора беее?!!:D S Voice, Google glass, четци за пръстови отпечатъци, сега скенери за очиии... тия прекаляват с холивудските фантастики! Сега чакаме телефон с Mind control ли?:D:D:P ...но като се замисля, не съм прав... Хора, ние май живеем в бъдещето, щом тези технологии са достъпни и за обикновените хора!:S Представете си след още 15 години, какво ще е!:)(yes)... Дано новината да стане реалност!
Каквито и сензори и хитрости да измислят и да натъпчат в тази малка кутийка, ако ще 4К дисплей с триизмерни холограми да направят, ако ще и кафе и препечени филийки да прави, докато не се появи някакъв пробив в батериите и да позволи в сегашния размер да се съхранява поне 10 пъти повече енергия (а дори и това е много малко) все ще си живеем в настоящето. Защото за да използвм всички тези неща интензивно ми се налага по 2 пъти на ден да се зареждам. Например 1 час видеоразговор през Skype ми коства поне 30% от заряда на батерията. И след това по добре да изключа половината финкции на свръхумното бижу, та да мога да изкарам до вечерта... Не е особено мобилно, нали... И не звучи като бъдеще. А батериите днес технологично са само малко по-добри от първообраза им от преди век и нещо. Повече прилича на минало...
Re: Слух: Samsung Galaxy S5 ще може да сканира очите на своя собствени
Купуваш си малка външна батерия и приключваш с терзанията. Поне за сега това е единственото спасение.
Има си мобилни зарядни устройства, така, че батерията ми е последната грижа. Иновации и качество е нужно на всеки нов продукт за да бъде харесан и полезен...
Ще бъде интересно какво ще пуснат с този S5
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Здравейте! Доколкото чета в различни статии скенер на ретината може би ще има в сгс5 . Скенер за пръстови отп вече има . Гугъл глас вероятно ще остане прототип въпреки че и др компании разработват подоцни очила.