[Quote]Samsung Galaxy S4 е едва от няколко месеца на пазара...[/Quote]
Няколко... 8 месеца. Където са няколко, там са и 8 :D
До Февруари или Март ще станат 11-12 месеца от обявяването на С4, така че слуховете са си по план.
Предния го представиха Март.
Слух: Samsung Galaxy S5 ще бъде представен през първото тримесечие на 2014
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Слух: Samsung Galaxy S5 ще бъде представен през първото тримесечие
[Quote]Все пак, както не веднъж споменах, от днес е налична преработена версия и бих те посъветвал да я погледнеш и нея[/Quote]
Уж четеш пък не четеш.Версията върви от 2 дни, от вчера съм с нея(написах го вече) че искаше Киес.Не забелязвам разлики защото и с предишната нямах проблеми(което е толкова озадачаващо за теб че си скептичен и се "забавляваш" подигравателно - стига си завиждал) :P
За 5-цата, защо не изчакаме да излезе независимо кога и тогава да се хващаме да хвалим и плюем самсунг а не да правим "нероден петко" сравнявайки сегашни ъпдейти и модели.Никой не знае още със сигурност какво ще изкарат.
Уж четеш пък не четеш.Версията върви от 2 дни, от вчера съм с нея(написах го вече) че искаше Киес.Не забелязвам разлики защото и с предишната нямах проблеми(което е толкова озадачаващо за теб че си скептичен и се "забавляваш" подигравателно - стига си завиждал) :P
За 5-цата, защо не изчакаме да излезе независимо кога и тогава да се хващаме да хвалим и плюем самсунг а не да правим "нероден петко" сравнявайки сегашни ъпдейти и модели.Никой не знае още със сигурност какво ще изкарат.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Още като почна Galaxy серията, първо си взех SGS, след това бях с Galaxy Nexus (при него софтуера беше супер, защото е ванила, от Гугъл), а в последствие макар и за кратко ползвах SGS3 за основен телефон. Фен съм на марката, има някои неща които много ме радват (успяват да предложат винаги актуален хардуер, големи екрани в компактни устройства, едни от най - добрите камери, адекватни батерии, супер екрани и т.н...) , но съм недоволен главно от две неща - изработката и софтуера. От софтуера на Самсунг и чеп за зеле не става според мен. Надявам се в S5 да подберат малко по сносни материали или по - сносен тип сглобка. Също така да спрат да пълнят телефоните си с всевъзможни боклуци и да оптимизират малко тоя софтуер, че са най - масовите Андроид телефони и създават грешно впечатление за ОС.
SGS4 Google Play edition е добър вариант, но при нас го няма.
SGS4 Google Play edition е добър вариант, но при нас го няма.
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Здр Да ви попитам тази преработена версия на андроид 4.3. за сгс3 дали са изчистили многото бъгове и кога се очаква в бг.? Благодаря редварително.
Прав си, Stefanicio. Няма да спрат Самсунг ъпдейта си без причина.
Като обикновен потребител на не-роотнат телефон мога да споделя личен опит. През ОТА се инсталира първата версия на ъпдейта - мисля, че се водеше MJ7. Не забелязах описаните по форумите проблеми. Може би съм бил късметлия, а може би задължителният хард-ресет да ги е отстранил или отложил във времето.
От тази седмица съм с новото - второ издание на 4.3 - МК8.
След ъпдейта до МК8 на 4.3 и хард ресета имам две пълни зареждания. Ето как мина второто разреждане: 24 часа и 30 мин. на батерия. Екран - 4 часа и 27 мин. Браузъри - 3 вида, общо 55 минути, Разговори - 1 час и 8 минути. Включени са синхронизации на 2 пощи, на Гугъл, Фейсбук, М и Самсунг акаунт, Достъп до местоположение и GPS. Синхронизират се и Chrome и Mozilla. Включен е viber. Направени са 2 снимки със светкавица и съм получавал и изпращал смс-и, а също и чат през Viber.
В един форум за Андроид ми казаха, че било отлично. И на мен ми се иска да държи 2 дена батерията, но уви. С това потребление - толкова.
Забелязах, че активирането и синхронизирането на Самсунг акаунт дърпа доста батерия. Също и неизползваните от мен стокови приложения, като S-Health и ChatOn например. Първото ми е дръпнало 3% от батерията - ужасно е, защото не го ползвам.
Решението на Център за Wi-Fi е работещо и спестява доста неприятности при слаб сигнал на Wi-Fi. При нормален и силен сигнал на Wi-Fi няма разпадане на връзката.
Сега чакам MKE ъпдейта, да видим той как ще е...
РЕДАК: Има вече за Франция ново издание - MKF.
Доста от проблемите след ъпдейт по принцип се дължат на липсата на хард-ресет. Не си мислите, че се практикува от обикновените ползватели на телефони. Тази година ще се продадат 1 млрд. смартфона. Нали не си мислите, че това са 1 млрд. хора четящи техно форуми и в крак с всички технически подробности? Вметвам, че през тази година доста познати си купиха смартфони, защото така е модерно или просто нямат друга алтернатива. А реално го ползват като обикновен телефон.
Като обикновен потребител на не-роотнат телефон мога да споделя личен опит. През ОТА се инсталира първата версия на ъпдейта - мисля, че се водеше MJ7. Не забелязах описаните по форумите проблеми. Може би съм бил късметлия, а може би задължителният хард-ресет да ги е отстранил или отложил във времето.
От тази седмица съм с новото - второ издание на 4.3 - МК8.
След ъпдейта до МК8 на 4.3 и хард ресета имам две пълни зареждания. Ето как мина второто разреждане: 24 часа и 30 мин. на батерия. Екран - 4 часа и 27 мин. Браузъри - 3 вида, общо 55 минути, Разговори - 1 час и 8 минути. Включени са синхронизации на 2 пощи, на Гугъл, Фейсбук, М и Самсунг акаунт, Достъп до местоположение и GPS. Синхронизират се и Chrome и Mozilla. Включен е viber. Направени са 2 снимки със светкавица и съм получавал и изпращал смс-и, а също и чат през Viber.
В един форум за Андроид ми казаха, че било отлично. И на мен ми се иска да държи 2 дена батерията, но уви. С това потребление - толкова.
Забелязах, че активирането и синхронизирането на Самсунг акаунт дърпа доста батерия. Също и неизползваните от мен стокови приложения, като S-Health и ChatOn например. Първото ми е дръпнало 3% от батерията - ужасно е, защото не го ползвам.
Решението на Център за Wi-Fi е работещо и спестява доста неприятности при слаб сигнал на Wi-Fi. При нормален и силен сигнал на Wi-Fi няма разпадане на връзката.
Сега чакам MKE ъпдейта, да видим той как ще е...
РЕДАК: Има вече за Франция ново издание - MKF.
Доста от проблемите след ъпдейт по принцип се дължат на липсата на хард-ресет. Не си мислите, че се практикува от обикновените ползватели на телефони. Тази година ще се продадат 1 млрд. смартфона. Нали не си мислите, че това са 1 млрд. хора четящи техно форуми и в крак с всички технически подробности? Вметвам, че през тази година доста познати си купиха смартфони, защото така е модерно или просто нямат друга алтернатива. А реално го ползват като обикновен телефон.
iPhone 16 Pro Max, White Titanium, 256 GB
Направих хард резет след инсталацията на MJ7 и пак точеше батерията с невероятна бързина .След инсталация на MK8 проблема вече го няма .