I9105 Galaxy S II Plus
Re: Samsung Galaxy S II Plus
Преди 1 месец си купих този телефон и за сега съм доволен.В сравнение с старата ми Нокия направо е супер :)
Вече има Android 4.2.2 за този модел за сега само за Германия,но постепенно и за другите държави.Взех си телефона и съм много доволен.Едно бижу за малко пари
-
- Регистриран: 20 дек 2009, 17:29
Здравейте , купих си телефона преди 2 месеца за 269 лв и преподписване единствено заради цената... Доволен съм , имам връзка с жената , детето и приятели , има добър външен вид и размери... Другото всичко е ала-бала... Мразя безкрайните мнения и спорове м/у марки и модели кой е по-по и т.н. ... Дори и с по-слаб чипсет и видеоускорител от С2 се държи нормално с Джилибийна а те горките С2-ки като помиришат сладоледа 4.0.4 стават бъгави и умират като мухи...?(beer)
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
4ГБ ти е свободната за приложения,снимки и музика,но е предпочитано да се ползва само за приложения,а музика,видео и снимки в карта памет,защото приложенията не могат да се местят в картата,заради версията на Андроид!
Tivizen върви ли на този телефон?
-
- Регистриран: 25 яну 2014, 16:35
Някой може ли да ми отговори на следният въпрос : HTC Desire 500 или този телефон? (Samsung I9105 S II Plus) И защо? Благодаря ви предварително. :)
-
- Регистриран: 20 дек 2009, 17:29
Аз също се колебаех м/у двата , дори добавих и Алкател Идол... трудно се прави избор... Избрах Самсунга : Два пъти повече памет , три пъти по-бърз интернет , вече с андроид 4.2.2 , доказана марка , достоен наследник на С2 , качествени снимки , перфектно видеозаснемане (1080 р ) На 3 месеца е , работи добре , с 4.2.2 още по-добре... Другите два може би са добри ... не знам... малко след покупката ме заинтрегува и ЛГ Оптимус ЛД2... въпрос на късмет...
Здравей:) Може ли да споделиш през времето което го ползваш имаше ли своеволни рестартираня или излючваня?По форумите чета че много потребители имат този проблем:(
Здравейте :) От два дни съм собственик на телефончето.Присъединявам се към мнението на колегата по-горе.Работи добре,свързвам се с всички,каквото е нужно го върши.Нямам кой знае колко впечатления все още.Батерия като на всеки смартфон,зависи как я експлоатираш.Като слушалка чист ясен звук,добре се чува и във шумна среда.Снимките лично мен ме задоволяват дори на стайно осветление,клиповете също са с добро качество.Дойде със Андроид 4.2.2 върви плавно без да забива.Не съжалявам че се спрях на него.
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Здравей
Аз ползвам друг модел Samsung но езиците на въвеждане се сменят чрез плъзгане наляво или надясно на интервала. Ако там имаш само един език натисни настройки и после си добави други езици на въвеждане. Възможно е някои от тях да е необходимо да се изтеглят.
Надявам се да съм бил полезен.
Аз ползвам друг модел Samsung но езиците на въвеждане се сменят чрез плъзгане наляво или надясно на интервала. Ако там имаш само един език натисни настройки и после си добави други езици на въвеждане. Възможно е някои от тях да е необходимо да се изтеглят.
Надявам се да съм бил полезен.