N7100 Galaxy Note II
Re: Samsung Galaxy Note II
Изключително полезен пост за начинаещи. Ще им спести доста време. Аз лично съм мислел да напиша нещо подобно, но пустия му мързел. :D
Greenify - Hibernate не го знаех. А титаниумът е най-популярното приложение - must have !
Greenify - Hibernate не го знаех. А титаниумът е най-популярното приложение - must have !
-
- Регистриран: 21 мар 2013, 12:01
Искам да попитам, ако някой знае да ми помогне да отстраня проблем с Ноута ми. Като влезна да проверя за софтуерната актуализация ми изписва следното: \"Вашето устройство е променено. Не са налични софтуерни актуализации.\" Немога до разбера защо е така! Телефона ми беше рутнат, но го ънрутнах и нямаше проблем. Това ми се случва вече 2ри ден. Много моля, ако някой знае и може да помогне за отстраняването му да пише! Благодаря предварително...
"Your device has been modified. Software updates are not available" е често срещан проблем, дори и да не е руутван телефона, съответно и без да е инсталиран къстъм РОМ.
Пробвай това:
Извади външната карта памет. ( това вероятно става и през менюто на телефона ,не помня вече).
Рестарт на телефона. Провери в настройките за телефона статуса дали вече е нормален. Ако е нормален, може да ъпдейтваш. После върни SD картатата.
Ако това не реши проблема, влез в Recovery mode и изпълни "Wipe cache partition".
Пробвай това:
Извади външната карта памет. ( това вероятно става и през менюто на телефона ,не помня вече).
Рестарт на телефона. Провери в настройките за телефона статуса дали вече е нормален. Ако е нормален, може да ъпдейтваш. После върни SD картатата.
Ако това не реши проблема, влез в Recovery mode и изпълни "Wipe cache partition".
-
- Регистриран: 21 мар 2013, 12:01
Много благодаря за изчерпателния и бърз отговор, определено ми помогна! А някой вече получил ли е новата актуализация да Ноутчето?
Наздраве момчета (beer), и внимавайте да не удавите руутнатите си телефончетата в алкохол!!!:D:D:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Наздраве и Весело посрещане на новата година на всички съфорумници! И за информация моя гсм не дъм го давил нито в алкохол нито в безалкохолно :) Предишният ми работен тел самсунг c3322 го залях без да искам с половин чаша кола но за мой късмет оцеля машинката и още работи.
Това се е получило в следствие на рутването.
Опитай да преинсталираш софтуера.
За много години на всички!!!бях питал за съвет на коледа как да се справя с батерията която изчезва за отриц.време след ъпдейт до 4.3 Ефект никакакъв след заводски настройки с извадена карта .за по-смели действия от вашите съвети не смея.ДАйте идея моля.Мислех за този титаниум бек ъп.... а според Вас хакнат от блек маркета става ли или не знам вече какво.