I9082 Galaxy Grand
Samsung I9082 Galaxy Grand
Няма ли мнения за този апарат ?
-
- Регистриран: 13 сеп 2011, 08:57
Re: Samsung I9082 Galaxy Grand
доста добър е арарата.
един познат има такъв, мисля и аз да си взема. много издръжлива батерия, камерата е супер, горе-долу като на С3 е качеството на снимките.
екрана е добър, нищо че е с ниска резолюция. виждат се пиксели, но на мен лично впечатление не ми прави. на много ярка светлина е доста намалена видимостта на екрана, но при почти всички телефони е така.
един познат има такъв, мисля и аз да си взема. много издръжлива батерия, камерата е супер, горе-долу като на С3 е качеството на снимките.
екрана е добър, нищо че е с ниска резолюция. виждат се пиксели, но на мен лично впечатление не ми прави. на много ярка светлина е доста намалена видимостта на екрана, но при почти всички телефони е така.
някой знае ли защо пада батерията и без да се ползва телефона...например зареждам го вечер на 100 процента и на сутринта е на 75
[Quote]felix_ch:
някой знае ли защо пада батерията и без да се ползва телефона...например зареждам го вечер на 100 процента и на сутринта е на 75[/Quote]
Предполагам, че е с включено 3G (автоматичен режим) и пуснат мобилен интернет.
Провери на колко \"asu\" е силата на сигнала. Над 15 и нагоре е добре, ако е по-ниска стойност значи си в район със слабо покритие на 3G мрежата, а решението е да минеш на 2G режим, но пък, ако ползваш мобилен интернет при 2G режим скоростта е по-ниска.
някой знае ли защо пада батерията и без да се ползва телефона...например зареждам го вечер на 100 процента и на сутринта е на 75[/Quote]
Предполагам, че е с включено 3G (автоматичен режим) и пуснат мобилен интернет.
Провери на колко \"asu\" е силата на сигнала. Над 15 и нагоре е добре, ако е по-ниска стойност значи си в район със слабо покритие на 3G мрежата, а решението е да минеш на 2G режим, но пък, ако ползваш мобилен интернет при 2G режим скоростта е по-ниска.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
някой знае ли ще има ли ъпдейт след4.2.2
-
- Регистриран: 02 сеп 2006, 20:11
Апарата е може би с най-доброто съотношение цена/ качество от асортимента на Самсунг от 3 години насам,