N9005 Galaxy Note III
Re: Samsung N9000 Galaxy Note III
При операторите 90% от устройствата са с надути цени, но според рекламите им си яко на далавера. Цената си е напълно нормална.
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Ееее, вече и аз се обзаведох с този телефон:P
Перфектен е с една малка забележка : много грозен тоя заден капак все едно пластмаса за 1 левче. Стария ми Note 2 е с по-добър дизайн :X
Ще го преживея няма как с някой готин кейс (woo)(beer)
Перфектен е с една малка забележка : много грозен тоя заден капак все едно пластмаса за 1 левче. Стария ми Note 2 е с по-добър дизайн :X
Ще го преживея няма как с някой готин кейс (woo)(beer)
здравейте- искам да попитам за s view cover-а. Имам само две страници с апликации, а по разните сайтове виждам по картинките ,че може да има и 3. Знае ли някой как се добавят страници?
Прелиствайки надясно се появява +.
не , не става:|
-
IR порта е много полезен в този телефон ;)
Телефона става дистанционно на всичката техника - телевизори, цифрови приемници и т.н.
Пускате програмата WatchOn има я инаталирана в телефона от производителя, но и в апса я има. После избирате държавата (България я няма затова избирате най-отдолу ДРУГИ СТРАНИ) После избирате марката телевизор и готово. За Булсатком марката, която работи е Hathway(Humax) . И готово. Избирате кое дистанционно да е! Превключвате между тях (woo)
Телефона става дистанционно на всичката техника - телевизори, цифрови приемници и т.н.
Пускате програмата WatchOn има я инаталирана в телефона от производителя, но и в апса я има. После избирате държавата (България я няма затова избирате най-отдолу ДРУГИ СТРАНИ) После избирате марката телевизор и готово. За Булсатком марката, която работи е Hathway(Humax) . И готово. Избирате кое дистанционно да е! Превключвате между тях (woo)
Може ли някой да ми каже дали тази обява е измамна? Много примамливо звучи, но тоя на две места е променил датите от които започва да тече гаранцията! Иначе за 800лв мисля, че е добра оферта за чисто нов Ноут 3.
http://www.androidbg.com/forum/topic84352-nov-samsung-galaxy-note-3-byal32gb-zapechatan.html
http://www.androidbg.com/forum/topic84352-nov-samsung-galaxy-note-3-byal32gb-zapechatan.html
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
http://olx.bg/samsung-galaxy-note-3-red-i43172589
Ванка ти нямаше ли note 2? Защо не изчакаш :)
Иначе мен ме кефи повече това - червен на цвят!
:D
Ванка ти нямаше ли note 2? Защо не изчакаш :)
Иначе мен ме кефи повече това - червен на цвят!
:D
Да, с Ноут 2 съм. Не знаех че го има и в червено. Гледах ги в технотата и отиват към 1200лв. Може и да изчакам 4-та, така или иначе съм подготвил едни пари.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
От няколко седмици ползвам управление с жестове (Air Gesture)
Много зарибяващо. Работи в основните приложения. Когато е възможно се появява иконата на жестовете - представлява една ръка със стрелки, в кои посоки действа. Управление с жестове се активира от НАСТРОЙКИ на телефона. Активирате всички възможни опции.
Ето няколко най-често използвани функции:
1. Когато телефона е с изключен дисплей и е в хоризонтално положение прокарвате ръка над дисплея и той показва най-важните нотификации : дата, час, проп.повиквания, смс-и, батерия
2. В браузера на телефона : активни са и четирите посоки : Наляво и надясно превключва между различните страници, които сте отворили. Ако е само една страница не действа защото няма нужда. Ако прокарате ръка нагоре и надолу предвижва страницата точно с един екран както е в айфоните.
3. В Галерия действа наляво и надясно - сменяте снимките.
4. В Музикален плеър : наляво надясно - сменяте песните.
Учуди ме колко добра е чувствотелността на сензорите - много точно улавя жеста и времето за реакция от телефона е почти мигновено ;)
П.П. Също така с жест може да приемате обаждане - махате над телефона и говорите.
Много зарибяващо. Работи в основните приложения. Когато е възможно се появява иконата на жестовете - представлява една ръка със стрелки, в кои посоки действа. Управление с жестове се активира от НАСТРОЙКИ на телефона. Активирате всички възможни опции.
Ето няколко най-често използвани функции:
1. Когато телефона е с изключен дисплей и е в хоризонтално положение прокарвате ръка над дисплея и той показва най-важните нотификации : дата, час, проп.повиквания, смс-и, батерия
2. В браузера на телефона : активни са и четирите посоки : Наляво и надясно превключва между различните страници, които сте отворили. Ако е само една страница не действа защото няма нужда. Ако прокарате ръка нагоре и надолу предвижва страницата точно с един екран както е в айфоните.
3. В Галерия действа наляво и надясно - сменяте снимките.
4. В Музикален плеър : наляво надясно - сменяте песните.
Учуди ме колко добра е чувствотелността на сензорите - много точно улавя жеста и времето за реакция от телефона е почти мигновено ;)
П.П. Също така с жест може да приемате обаждане - махате над телефона и говорите.