С Galaxy S5 Samsung поглежда назад

nikolaiii
Регистриран: 15 ное 2006, 10:03

Re: С Galaxy S5 Samsung поглежда назад

Мнение от nikolaiii » 24 фев 2014, 23:28

Много ...много нихилизъм и злоба към всичко ,което не харесва българина или не го разбира...
Хората са номер 1 в света,но ние сме все \"капацитети\" и затова ги \"оценяваме подобаващо\"...
Затова сме на точното място в момента...
Последна дупка на кавала в Европа...:D

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 24 фев 2014, 23:31

[Quote]Още с представянето на първия часовник се чудих дали изобщо това е практично[/Quote]
В работата ми е доста шумно и често не си чувам позвъняванията и смс-ите въпреки че си нося телефоните в чантичка на колана.В същото време не мога да ползвам слушалки и съм от хората които винаги носят часовник.Камера не ми трябва и ако цената за липсата и е 100-ина лева по малко е добре дошло.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

ogito83
Регистриран: 31 дек 2010, 09:13

Мнение от ogito83 » 25 фев 2014, 00:34

Ами жалко,но явно нищо иновативно няма да видим за сега.Да се надяваме на есен xperia z3,optimus g3 да оползотвори 64 bit 610 или 615.A samsung могат да ги изпреварят с galaxy f защото реално имат 4ram, 64 bit процесор, завод за метални шасита и тн.Така че ако мога да направя аналогия това е iphone 5c а 5 s още е на път.Аз мисля Че galaxy F ще дойде май или юни за да има време за note 4 да го пуснат \" назобан с анфети\" примерно 6 ram.Ако ли не с тия иновации нищо чудно след 2 години да вземе да ги купи google.:)

pops
Регистриран: 28 дек 2005, 18:09

Мнение от pops » 25 фев 2014, 06:52

Note III трудно ще бъде изместен от тронът , но наистина Samsung направиха крачка назад с S5.
За мен Топ 5 би изглеждал така след 1 месец

1. Note III
2. HTC One M3 ( ако го анонсират така )
3. LG G3
4. S5
5. Sony G2

omax
Регистриран: 30 ное 2006, 08:48

Мнение от omax » 25 фев 2014, 07:05

Все си мисля, че този модел е просто конкурент на HTC, LG i Sony. За това и го презентираха така рано. А да подготвят F серията като пряк конкурент на iPhone и е отложена за лятото. Един супер върхов модел на година, борещ се само и единствено с Apple. Имат и ресурса и капацитета да го направят.

d1tk0
Регистриран: 02 май 2011, 17:31

Мнение от d1tk0 » 25 фев 2014, 07:25

Абе вие сте много зле !!! Не мога да разбера как може да сте толкова наивни! Вие какво очаквате Samsung да \"наблъскат\" S5 с последния си хардуеър, най-хубавия има дизайн, и всички иновации, които имат ли ? Много ясно че няма да го направят. Нали сега ако си изиграят всичките козове за следващият модел какво да очакваме ???

omax
Регистриран: 30 ное 2006, 08:48

Мнение от omax » 25 фев 2014, 08:56

Да, това очаквахме. Следващия модел - следваща иновация и технология. Нали това движи индустрията напред? Или казваш да си стоят с двуядрената си технология, например за да не си гърмят козовете:-). Или да си пазят СуперАмолед-а в технологичния си институт?

A4i
Регистриран: 08 фев 2009, 02:32

Мнение от A4i » 25 фев 2014, 10:15

Нали имаше версия на Galaxy S4 с чипсета S800. Новия модел добавя скенер за пръстови отпечатъци и капачка за USB порта. С тези 'нововъведения' отговарят на Apple и Sony. Само че скенера е стар модел и работи с влачене на пръста, а капачка за USB порта няма да направи телефона водоустойчив като Xperia Z. S5 мери пулса, но трябва да си държите пръста върху сензора. Имах такъв часовник преди време и го подарих - беше не практичен.
Общо взето "me too" телефон. Нe че липсва нужда от нововъведения. Например сигурността на личните данни и общуването са нарушени. Куцо и сакато подслушва в мрежата. Въпреки това производителите не се сещат да предложат един елементарен интерфейс към криптиращите функции на ARM чипсета, които са изключително силни при съвременните модели. Нововъведението ще струва има-няма 50 стотинки. ;)

David_Jr
Регистриран: 27 сеп 2012, 10:53

Мнение от David_Jr » 25 фев 2014, 10:32

Трагичен модел, меко казано. Не мога да повярвам що за глупост е това. Сони Z2 е като от космоса, сравнено с това. Дано тази Ф серия да им е силна, понеже наистина изпускат парата стабилно. Както каза някой по-горе, да не ги купи Гугл след някоя друга година :)

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 25 фев 2014, 10:46

[Quote]Искат да ни накарат да си купим \"Premium\" версията... Имам чувството, че това подобие на флагман го пускат само за да оправдаят по-високата цена на другата версия. Пълна подигравка... Нямам идея, как ще накарат някой собственик на S4 да го замени с този. Същия дисплей, същият обем памет (системна и потребителска) и на всичкото отгоре в по-голям и грозен корпус. Батерията уж щеше да е 3200 mAh (дори имаше слухове за 4000), а тя 2800... Вече гледам напред към \"premium\" версията или Galaxy F, както и да се казва.[/Quote]
Абсолютно си прав.
Вече много ясно се вижда, че това няма да е флагмана за тази година, по-скоро един ъпдейт на S4, докато станат готови с топ телефона.

Отговори