С Galaxy S5 Samsung поглежда назад
Re: С Galaxy S5 Samsung поглежда назад
Много ...много нихилизъм и злоба към всичко ,което не харесва българина или не го разбира...
Хората са номер 1 в света,но ние сме все \"капацитети\" и затова ги \"оценяваме подобаващо\"...
Затова сме на точното място в момента...
Последна дупка на кавала в Европа...:D
Хората са номер 1 в света,но ние сме все \"капацитети\" и затова ги \"оценяваме подобаващо\"...
Затова сме на точното място в момента...
Последна дупка на кавала в Европа...:D
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]Още с представянето на първия часовник се чудих дали изобщо това е практично[/Quote]
В работата ми е доста шумно и често не си чувам позвъняванията и смс-ите въпреки че си нося телефоните в чантичка на колана.В същото време не мога да ползвам слушалки и съм от хората които винаги носят часовник.Камера не ми трябва и ако цената за липсата и е 100-ина лева по малко е добре дошло.
В работата ми е доста шумно и често не си чувам позвъняванията и смс-ите въпреки че си нося телефоните в чантичка на колана.В същото време не мога да ползвам слушалки и съм от хората които винаги носят часовник.Камера не ми трябва и ако цената за липсата и е 100-ина лева по малко е добре дошло.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Ами жалко,но явно нищо иновативно няма да видим за сега.Да се надяваме на есен xperia z3,optimus g3 да оползотвори 64 bit 610 или 615.A samsung могат да ги изпреварят с galaxy f защото реално имат 4ram, 64 bit процесор, завод за метални шасита и тн.Така че ако мога да направя аналогия това е iphone 5c а 5 s още е на път.Аз мисля Че galaxy F ще дойде май или юни за да има време за note 4 да го пуснат \" назобан с анфети\" примерно 6 ram.Ако ли не с тия иновации нищо чудно след 2 години да вземе да ги купи google.:)
Note III трудно ще бъде изместен от тронът , но наистина Samsung направиха крачка назад с S5.
За мен Топ 5 би изглеждал така след 1 месец
1. Note III
2. HTC One M3 ( ако го анонсират така )
3. LG G3
4. S5
5. Sony G2
За мен Топ 5 би изглеждал така след 1 месец
1. Note III
2. HTC One M3 ( ако го анонсират така )
3. LG G3
4. S5
5. Sony G2
Все си мисля, че този модел е просто конкурент на HTC, LG i Sony. За това и го презентираха така рано. А да подготвят F серията като пряк конкурент на iPhone и е отложена за лятото. Един супер върхов модел на година, борещ се само и единствено с Apple. Имат и ресурса и капацитета да го направят.
Абе вие сте много зле !!! Не мога да разбера как може да сте толкова наивни! Вие какво очаквате Samsung да \"наблъскат\" S5 с последния си хардуеър, най-хубавия има дизайн, и всички иновации, които имат ли ? Много ясно че няма да го направят. Нали сега ако си изиграят всичките козове за следващият модел какво да очакваме ???
Да, това очаквахме. Следващия модел - следваща иновация и технология. Нали това движи индустрията напред? Или казваш да си стоят с двуядрената си технология, например за да не си гърмят козовете:-). Или да си пазят СуперАмолед-а в технологичния си институт?
Нали имаше версия на Galaxy S4 с чипсета S800. Новия модел добавя скенер за пръстови отпечатъци и капачка за USB порта. С тези 'нововъведения' отговарят на Apple и Sony. Само че скенера е стар модел и работи с влачене на пръста, а капачка за USB порта няма да направи телефона водоустойчив като Xperia Z. S5 мери пулса, но трябва да си държите пръста върху сензора. Имах такъв часовник преди време и го подарих - беше не практичен.
Общо взето "me too" телефон. Нe че липсва нужда от нововъведения. Например сигурността на личните данни и общуването са нарушени. Куцо и сакато подслушва в мрежата. Въпреки това производителите не се сещат да предложат един елементарен интерфейс към криптиращите функции на ARM чипсета, които са изключително силни при съвременните модели. Нововъведението ще струва има-няма 50 стотинки. ;)
Общо взето "me too" телефон. Нe че липсва нужда от нововъведения. Например сигурността на личните данни и общуването са нарушени. Куцо и сакато подслушва в мрежата. Въпреки това производителите не се сещат да предложат един елементарен интерфейс към криптиращите функции на ARM чипсета, които са изключително силни при съвременните модели. Нововъведението ще струва има-няма 50 стотинки. ;)
Трагичен модел, меко казано. Не мога да повярвам що за глупост е това. Сони Z2 е като от космоса, сравнено с това. Дано тази Ф серия да им е силна, понеже наистина изпускат парата стабилно. Както каза някой по-горе, да не ги купи Гугл след някоя друга година :)
[Quote]Искат да ни накарат да си купим \"Premium\" версията... Имам чувството, че това подобие на флагман го пускат само за да оправдаят по-високата цена на другата версия. Пълна подигравка... Нямам идея, как ще накарат някой собственик на S4 да го замени с този. Същия дисплей, същият обем памет (системна и потребителска) и на всичкото отгоре в по-голям и грозен корпус. Батерията уж щеше да е 3200 mAh (дори имаше слухове за 4000), а тя 2800... Вече гледам напред към \"premium\" версията или Galaxy F, както и да се казва.[/Quote]
Абсолютно си прав.
Вече много ясно се вижда, че това няма да е флагмана за тази година, по-скоро един ъпдейт на S4, докато станат готови с топ телефона.
Абсолютно си прав.
Вече много ясно се вижда, че това няма да е флагмана за тази година, по-скоро един ъпдейт на S4, докато станат готови с топ телефона.