I9300 Galaxy S III

sgs_maniak
Регистриран: 22 окт 2013, 12:18

Re: Samsung I9300 Galaxy S III

Мнение от sgs_maniak » 06 фев 2014, 15:40

Здравей приятелю
Благодаря за подробната информация.
аз като си купувах смартфона за мен ЛИЧНО беше важно да имам достъп до много и разнообразни и най важното безплатни приложения. Сега откривам свободата и възможносттите които дава Андроид ОС.
Ако съм те разбрал правилно от google и да заменят dalvik s ART те в началото ще работят паралелно а впоследствие и да се премине изцяло на ART той вероятно ще може да чете и конвертира и стария тип файлове на приложенията и аз като потребител не бива да се тръшкам :) и притеснявам дали приложенията игри и програми ще си вървят след тази промяна.

d3stars
Регистриран: 28 яну 2011, 02:09

Мнение от d3stars » 06 фев 2014, 20:26

ми за мене е пласмасов телефон приличащ на дистанционно с нереални характеристики и именно този дизаин ме кара да го продам .. но пък надежност производителност цветове дисплей ... да ЗАСЛУЖАВА СИ ! препорчвам го на всеки който иска надежност и производителност с андроид ! просто за мен главното е визия ) но не съжелявам че имам един такъв

sgs_maniak

Мнение от sgs_maniak » 09 фев 2014, 19:10

Здравей колега
телефоните с алуминиеви корпуси обикновено са с несменяеми батерии което според мен е голям минус а понякога липсва и слот за карта памет виж темата за лг г2.
Но всичко е въпрос на лично предпочитание.
За телефона ще те цитирам :
\" надежност производителност цветове дисплей ... да ЗАСЛУЖАВА СИ ! препорчвам го на всеки който иска надежност и производителност с андроид ! ..... не съжелявам че имам един такъв \"

Абсолютно съм съгласен.

:)

divmaniak
Регистриран: 04 сеп 2013, 09:29

Мнение от divmaniak » 11 фев 2014, 21:37

А най-добре е ако и компа ти е Самсунг, и пак трябва да има WI-FI

mikon
Регистриран: 06 мар 2007, 12:09

Мнение от mikon » 24 фев 2014, 21:29

Моля за малко помощ.Преди време смених настройката на телефона относно на колко процента от батерията да влиза в икономичен режим.Първоначално беше,когато паднеше на 15 процента и влизаше в този режим.После промених тази настройка и този режим се активираше когато батерията падне на 5 процента.Сега искам да я променя да влиза този режим на 10 процента,защото не ми стига тази икономия на батерия в определени цитуации когато нямам зарядно на близо.Лошото е,че не помня как ставаше тази промяна.Моля ако някой е променял тази настройка да ми припомни как става.Благодаря предварително... :)

sgs_maniak

Мнение от sgs_maniak » 26 фев 2014, 19:11

Колега търси в настройки.

Аз лично не ползвам такъв режим нито режим за пестене на батерията.
Когато батерията ми спадне до 20% или по малко спирам да ползвам нет , фейс , игри и други А го ползвам само за разговори.
При <20% батерията ( ако е оригиналната и на <1 год) ще те изкара 3 часа през които можеш да проведеш 4-5 разговора от по 1-2 минути
а смятам че до 3 часа все ще се прибереш и ще си свържеш телефона със зарядното.

Казвам го от личен опит. И това го правех когато зареждах телефона на 2 дни а сега го зареждам всяка вечер и не ми се налага да се ограничавам.
Успех.

divmaniak
Регистриран: 04 сеп 2013, 09:29

Мнение от divmaniak » 06 мар 2014, 21:46

може да направиш някои настройки от режима на пестене на енергия ...

silvicka_m
Регистриран: 25 мар 2008, 09:59

Мнение от silvicka_m » 17 мар 2014, 13:56

Здравейте, искам да попитам има ли някаква специлна настройка на тапета за начален екран за да излиза като панорамна снимка (разглеждайки отделните екрани да се променя изгледа на снимката), така е при Samsung Galaxy S II, има го и при Samsung Galaxy S IV ? Защо не е така и при Samsung Galaxy S III ?

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 17 мар 2014, 14:19

[Quote]така е при Samsung Galaxy S II, има го и при Samsung Galaxy S IV[/Quote]
Нещо бъркаш!Няма такава настройка в телефоните, видяла си го с някое допълнително приложение като това:

https://play.google.com/store/apps/details?id=lwp.superluminar.swallpaper

инсталирай си го или си потърси друго.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

silvicka_m
Регистриран: 25 мар 2008, 09:59

Мнение от silvicka_m » 17 мар 2014, 14:40

Ами държа в ръцете си в момента Galaxy S II възстановен до заводски настройки и тапета на началния екран е така, категорично няма допълнително инсталирно приложение. Предишният ми телефон беше Sony Xperia Sola и при него без допълнително приложение тапета си беше панорамен, на Sony Xperia Z също е така, чисто нов си е с този изгледа на тапета. Допускам че е до вариант на Андоида точно за модела :|. А приложението ще го погледна специално благодаря.

Отговори