I9505 Galaxy S4
Re: Samsung Galaxy S IV
По скоро си вземи калъф :D
Качих и аз 4.4. определено е по-бърза и фонетиката е перфектна. Но за камерата не виждам опцията SHORTCUTS в LOCK SCREEN. Дали не е както преди, да работи само при SWIPE заключване, a при PIN или PATTERN да не действа?
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Заключен екран - Бутони за бърз достъп - имаш 3 варианта единия е камера.Ако си с германско csc няма да има тези опции или наистина може да ги има само на отключване с плъзгане.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 25 ное 2007, 15:58
Имате ли представа защо аз още нямам OTA ъпдейт за 4.4.2 :) В Kies пише следното: PDA:NAA / PHONE: NAA / CSC:NA7 (GBL). Гледам че всички имат ъпдейти а аз все още нямам. На какво може да се дължи това и дали изобщо ще дойде? :)
Сложи го с Odin тогава.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Ако си на Глобул е нормално, те го пускат по-късно, но скоро ще го има и при тях.
[B][i]mod edit: Писането на кирилица е задължително!
@Ванката[/i][/B]
@Ванката[/i][/B]
Здравейте! Христос воскресе! Имам проблемче- пи-а на бг а на получателите излизат само въпросителни, а от тях получавам смсите както трябва (на български). Сменях от бг на бг фонетична но пак е същото. Ако някой знае нещо по въпроса да помогне. Телефона е S4 закупен от Германия има си оригинално бг меню ако е от значение дали аз съм слагал допълнително. Благодаря!
[Quote]argail76:
Здравейте! Христос воскресе! Имам проблемче- пи-а на бг а на получателите излизат само въпросителни, а от тях получавам смсите както трябва (на български). Сменях от бг на бг фонетична но пак е същото. Ако някой знае нещо по въпроса да помогне. Телефона е S4 закупен от Германия има си оригинално бг меню ако е от значение дали аз съм слагал допълнително. Благодаря![/Quote]
http://www.androidbg.com/forum/post1145151.html#p1145151
Здравейте! Христос воскресе! Имам проблемче- пи-а на бг а на получателите излизат само въпросителни, а от тях получавам смсите както трябва (на български). Сменях от бг на бг фонетична но пак е същото. Ако някой знае нещо по въпроса да помогне. Телефона е S4 закупен от Германия има си оригинално бг меню ако е от значение дали аз съм слагал допълнително. Благодаря![/Quote]
http://www.androidbg.com/forum/post1145151.html#p1145151
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Здравейте отново! Искам да сложа една мелодоя от STAR WARS за смс но като отворя настройките ми дава оригиналните тонове и по подразбиране. Изобщо юоже ли да се добави или само за тон на звънене е възможно? Благодаря!