Плюсовете са, че размера е перфектен (за мен лично) , рамката метална (дано е качествена заради тези, които не ползват калъфи ), капака е пластмасов и [B]говорителя е отдолу[/B].
Общо взето изглежда добре. Ако пуснат вариант с две сим карти и, като станат ясни останалите параметри, вероятно ще ме изкушат да си го купя.
Снимки на Samsung Galaxy Alpha с метална рамка
Re: Снимки на Samsung Galaxy Alpha с метална рамка
отзад ми е много грозен .. :S (no)
Това е телефона за който се говори от половин година още преди излизането на Г5 това е галакси Ф серията, нищо ново ама защо ще му махат мемори картата глупаво е.
Както винаги грозен, скучноват и с размери на телевизор.
[Quote]Според информацията метална ще е само страничната рамка на телефона, която ще е изработена от алуминий. Ще има 4.7\" дисплей, nano SIM слот, сензор за пръстови отпечатъци и 32GB вградена памет без опция за добавяне на повече[/Quote]
Аз нещо се обърках новината за иФон ли е или за Самсунг... Това с картата е голяма тъпня. Това с алуминия - също... Хем по-тежко, хем не поема ударите като пластмасата...
Явно надеждата ще е в Ноут 4 и ако той не е нищо интересно - Леново...
Аз нещо се обърках новината за иФон ли е или за Самсунг... Това с картата е голяма тъпня. Това с алуминия - също... Хем по-тежко, хем не поема ударите като пластмасата...
Явно надеждата ще е в Ноут 4 и ако той не е нищо интересно - Леново...
-
- Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
- Контакти:
[Quote]Това с алуминия - също... Хем по-тежко, хем не поема ударите като пластмасата...[/Quote]
Така си е, но проблема на тези \"метализирани\" пластмасови ленти е, че ужасно лесно се лющят. Един приятел има S5 от около месец и с нормално използване вече има места на които му е паднало лъскавото покритие. Поне при алуминия това го няма. Виж, при изтърване нещата са по - скоро 50/50. Алуминия се огъва и наръбва много, макар да можеш с пилата да замажеш положението (не се шегувам, виждал съм го с очите си), пластмасата пък се чупи и лющи. В общи линии, не си изпускай телефона че...
Така си е, но проблема на тези \"метализирани\" пластмасови ленти е, че ужасно лесно се лющят. Един приятел има S5 от около месец и с нормално използване вече има места на които му е паднало лъскавото покритие. Поне при алуминия това го няма. Виж, при изтърване нещата са по - скоро 50/50. Алуминия се огъва и наръбва много, макар да можеш с пилата да замажеш положението (не се шегувам, виждал съм го с очите си), пластмасата пък се чупи и лющи. В общи линии, не си изпускай телефона че...
-
- Регистриран: 13 фев 2014, 20:17
БЕЗ КОМЕНТАР!