Samsung представи Galaxy Note 4 и Galaxy Note Edge с извит дисплей
-
- Регистриран: 13 фев 2014, 20:17
Re: Samsung представи Galaxy Note 4 и Galaxy Note Edge с извит дисплей
Няма Стерео,
Няма Тънки Рамки,
Можеше и 128GB допълнителната памет.
Батерията ... а дано! (хубавото е че е сменяема).
Всичко останало би трябвало да е без забележки.
Пластмасата не е толкова фатална (според мен).
Няма Тънки Рамки,
Можеше и 128GB допълнителната памет.
Батерията ... а дано! (хубавото е че е сменяема).
Всичко останало би трябвало да е без забележки.
Пластмасата не е толкова фатална (според мен).
Аз не съм фен на ЖалаКси и вообще на самсунг но тези изделия изглеждат доста добре и много се кефя на всичко ново дано да работи добре пък може и да си взема за втора шлушалка един след.... Iphone 6
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
На пръв поглед Note 4 прави 2 крачки напред и една назад :| Почне ли много да се залага на фешън-елементите се губи от техническите характеристики. Заради някаква метална рамка губим USB 3.0 и говорителя да е отдолу :| С note 3 ползвам и един външен хард-диск 1тб, който е USB 3.0 и сега ако купя Note 4 става неизползваем :|Отделно като качвам от лаптопа нещо ставаше за секунди... Това е много голяма крачка назад USB 2.0 :(
Все пак трябва да се види на живо и тогава да се реши ще се купува или не. За сега не се разбират много неща от представянето. Острието изглежда добре но да беше поне симетрично и от двете страни....Като цяло характеристиките са добри - процесорите са мощни, достатъчно РАМ, хубави камери, хубав дисплей, нов софтуер, подобрен мултитаскинг и s pen. Но пак трябва да се пипне на живо. Миналата година за 10-15 минути поработих на Note 3 и разбрах, че това е моят телефон.:)
Все пак трябва да се види на живо и тогава да се реши ще се купува или не. За сега не се разбират много неща от представянето. Острието изглежда добре но да беше поне симетрично и от двете страни....Като цяло характеристиките са добри - процесорите са мощни, достатъчно РАМ, хубави камери, хубав дисплей, нов софтуер, подобрен мултитаскинг и s pen. Но пак трябва да се пипне на живо. Миналата година за 10-15 минути поработих на Note 3 и разбрах, че това е моят телефон.:)
Няма ув сензор, това е сериозна драма. Мен даже ми направи много лошо впечатление, че няма фм радио:D
Като тегля чертата оставам си на Нот 3 поне до Нот 5
Като тегля чертата оставам си на Нот 3 поне до Нот 5
-
Потвърдено е вече за пръстовия отпечатък и UV сензора има ги (yes)
-
Официалното интро на телефона :
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Tv7C4e8thv0&feature=youtu.be[/Youtube]
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Tv7C4e8thv0&feature=youtu.be[/Youtube]
В холандски онлайн магазини се появиха цени от 795-799 ?... И начало на продажбите от 10 октомври.
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Чудисен телефон
Но препоръчителна
цена 799 евро .
Прекалено скъп.
Но препоръчителна
цена 799 евро .
Прекалено скъп.
Ето ти една разумна алтернатива(поне за мен) на Lenovo vibe z2 http://liaow.com/nubia-x6-32g-white.php Аз лично си купих Nubia 7max и чакам да го получа до 3 дни