Анализатори очакват Samsung да обяви рекордно ниска печалба

edin
Регистриран: 24 авг 2005, 16:40

Re: Анализатори очакват Samsung да обяви рекордно ниска печалба

Мнение от edin » 07 окт 2014, 17:07

[Quote]е логично предвид тоталната техническа неграмотност сред болшинството от тях да дрънкат глупости..[/Quote]

Баце, скивай сега. Аз си признавам, че съм тотално технически неграмотен с оглед следната ситуация: внезапно забиване на нота, самостоятелно изключване и продължително в рамките на минута-две невъзможно включване. Верно, техническата ми грамотност не позволява отговор на въпроса що аджеба нота се изключи. Ако ми дадеш твоя нот (ако имаш такъв) ти обещавам, че ще го разглобя, човъркам, изследвам и ще опитам да намеря технически обоснован отговор.

Стефан :)
Регистриран: 25 сеп 2014, 22:09
Контакти:

Мнение от Стефан :) » 07 окт 2014, 18:00

[Quote]Беспорен факт е, че те предлагат най-балансираните [B]софтуерно [/B]и хардуерно устройства... [/Quote]

Добре де, на всички е ясно, че си болен Samsung фен, но не мога да схвана колко сляп трябва да си, за да не забележиш ужасно лагавия и изобщо скапан софтуер с който са пълни флагманите на марката. Моля те, кажи ми един единствен аспект в който Samsung да е по - добър от конкурентите си в софтуерно отношение. Вероятно няма да се сетиш и затова ще ти кажа, че има само един и това е алгоритъма за обработка на изображенията, който наистина е добър и се получават добри снимки. Във всяко друго отношение Samsung издиша тотално и точно софтуера им е елемента, който трябва да се промени най - много.

За да започнат телефоните им да се харесват отново така, както преди, лагавият Touch Wiz трябва да умре и от него трябва да се разкарат всички ненужни боклуци с които е пълен. При представянето на S5 обявиха, че в него имало софтуер на стойност 400$ (или нещо подобно). Е, кой според теб ги плаща тези допълнитолно наблъскани приложения? Да не говорим за това, че едва ли някой ги използва изобщо.

Аналогията е същата, като да отидеш в магазина за хляб. Искат ти повече пари за него, а в допълнение ти дават и една торба камъни \"безплатно\" да си я мъкнеш до у вас ;)

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 07 окт 2014, 19:49

Самсунг си мислеха, че вечно \"с трици маймуни ще ловят\". Сега пазарът си казва думата. Дори китайските модели изглеждат по-скъпо. Пък цената им е наполовина.

Сега бълват модели с метал. И нищо чудно да имат нови проблеми предвид малкия опит.

За камерите им обаче няма спор. Отлични са, въпреки че всичко е софтуерна обработка.

sgs_maniak
Регистриран: 22 окт 2013, 12:18

Мнение от sgs_maniak » 07 окт 2014, 20:17

така е

.Да сложат всичките ес измишльотини в собствения си магазин и койо искада с изтегли някое ако му трябва .

Отговори