Galaxy Note 4
Re: Samsung Galaxy Note 4
Ако нямаш конкретни доводи, защо си хабиш KBD-то?!
Не ми е работата да ти търся глупостите в другите теми.
Интересното и по-скоро НОВОТО идва като новини от мен, ти не си показал и една носвост, камо ли да си я коментирал адекватно!
Спи спокойно... ;)
Не ми е работата да ти търся глупостите в другите теми.
Интересното и по-скоро НОВОТО идва като новини от мен, ти не си показал и една носвост, камо ли да си я коментирал адекватно!
Спи спокойно... ;)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Хубаво е да вярваш в себе си, но няма нищо, което да е добре, в големи количества. Аз просто изразих мнение, а ти изхаби поредната доза нерви в този форум. Продължавай, не те спирам, просто трябва да поспреш като събереш повечко годинки в опита си на тази планета.
П.С. Големите букви, удивителните и емотиконките не правят мнението ти по-вярно, вярвай ми.
П.С. Големите букви, удивителните и емотиконките не правят мнението ти по-вярно, вярвай ми.
На кое да ти вЕрвам, че си на половина на годините ми, на една стотна от опита и знанията ми или на НУЛА новините от които съм публикувал тук?
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
[Quote]Как така 1,200 лева ще изглежда добре? Note 3, който покрива 1:1 всяка една от функциите на модела[/Quote]
С 10 часа по-дълъг живот на батерията, при положение, че са избичили резолюцията на 2560х1440.
Това, само по себе си, покрива половината от разликата в цената! Това е един цял шибан работен ден отгоре!
И като натрупаш всички останали \"дребни\" подобрения - 350лв. даже са малко.
С 10 часа по-дълъг живот на батерията, при положение, че са избичили резолюцията на 2560х1440.
Това, само по себе си, покрива половината от разликата в цената! Това е един цял шибан работен ден отгоре!
И като натрупаш всички останали \"дребни\" подобрения - 350лв. даже са малко.
И не само това е като предимства. Звукозаписа и звученето на новия модел е доста по добро. И е по здрав и измислен като външен вид. Това е без да се брои по добрата производителност и камера. Те със сигурност ще са на челните места като резултат.
Единственото, което ми звучи логично, е по-дългият живот на батерията. Но при положение, че тя е сменяема, едва ли се явява такъв проблем. Освен това, тук идва и логичният въпрос: каква е реалната полза от новата резолюция и какъв щеше да е животът на батерията, ако не я бяха качвали? Защото манията по пикслеите май се прехвърли от камерите в дисплеите на телефоните. Мисля, че можеше да стоим пред един достоен конкурент на Z3 и Z3C в това отношение. От друга страна, очаквам излизането на Note 4 Neo, който сигурно ще предложи подобни характеристки, комбинирани с дисплей с по-ниска резолюция, както и по-ниска цена, което би представлявало едно много добро устройство. Проблемът с Neo серията е, че няма почти никаква поддръжка от XDA или каквито и да е developer-и, което предполага, че животът на устройството ще премине скрит зад TW. Всичко останало не може да оправдае цената от 1,200 лева според мен. Разбира се, това е мое мнение и е базирано на моите нужди. Телефон като OnePlus One върши 99% от работата на много по-ниска цена. Има един малък процент потрбители, които активно изпозлват писалката, за тях замяната е нвъзможна, тук не искам да споря. Но при положение, че човек може да си купи лаптоп, който издръжа цял работен ден на батерия, за тези пари, просто ми се струва нелепо да ги даде за телефон, какъвото и да е той. Все пак, приемам вашите виждания за нещата, добре е, че Samsung са разширли възможностите на модела и щом за вас предлага нови удобства, значи може да се превърне в една добра алтернатива, когато вие стоите пред избор на нов телефон. За мен, обаче, си остава въпроса защо не вложиха енергията в подобряване на UI-а, който не се харесва на все повече потребители.
Росене, не си прави труда да ми отговоряш, отиди си чеши тийнейджърското его при някой друг.
Росене, не си прави труда да ми отговоряш, отиди си чеши тийнейджърското его при някой друг.
[Quote]Освен това, тук идва и логичният въпрос: каква е реалната полза от новата резолюция [/Quote]
Ползата е при мултимедията. Най-вече снимките - по-малко \"сбиване\" се получава - по-близка до оригинала изглежда 16мр. снимка на 2560х1440, отколкото на 1920х1080, където ще е неестествено остро, както и aliasing по диагоналите. И при видеото - също.
За десктоп приложенията не мисля, че може окото да долови разликата.
Ползата е при мултимедията. Най-вече снимките - по-малко \"сбиване\" се получава - по-близка до оригинала изглежда 16мр. снимка на 2560х1440, отколкото на 1920х1080, където ще е неестествено остро, както и aliasing по диагоналите. И при видеото - също.
За десктоп приложенията не мисля, че може окото да долови разликата.
Прав си, но колко често гледаш снимите на екрана на телеофни си с идеята да обръщаш чак такова внимание? В тези случаи им хвърляш поглед от компютъра, където те си идват автоматично със синхорнизацията с Google акаунта ти, така че не е нужно да се занмаваш с кабели и т.н.
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
[Quote]Явно ще се продават и 2-та варианта. Тъй като се спекулираше в България кой ще дойде.[/Quote]
Според разни сайтове официално в България ще дойде варианта с Exynos . Това са слухове. Възможно е разни сайтове да предложат и варианта с snapdragon. Ще се види скоро.
Според разни сайтове официално в България ще дойде варианта с Exynos . Това са слухове. Възможно е разни сайтове да предложат и варианта с snapdragon. Ще се види скоро.
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Note 4 може да е по-скъп от тези 1200 лева. Това са някакви предварителни записвания. Говореше за 799 евро първоначална цена. Ако цената е 1200 лева ще е перфектно за новоизлизащ телефон. Но всеки сам за себе си решава дали са му много.