I9060 Galaxy Grand Neo
Re: Re: Re: Samsung I9060 Galaxy Grand Neo
Ако се прехвърли на Вива с новата им промоция Net&Call XXL ще вземе Lenovo A536 за 90 лв. Има депозит от 80 лв., който се възстановява след първата платена фактура. На мен лично леновото повече ми харесва и е с Кит Кат, модел от преди два месеца. Но тя си знае.
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Samsung I9060 Galaxy Grand Neo
Samsung
Chipset Broadcom BCM 23550
CPU Четириядрен 1.2 GHz Cortex-A7
GPU Broadcom Videocore IV
Chipset Broadcom BCM 23550
CPU Четириядрен 1.2 GHz Cortex-A7
GPU Broadcom Videocore IV
Re: Re: Re: Re: Samsung I9060 Galaxy Grand Neo
Подкрепям за Леново, този Гранд е поредният посредствен телефон на Самсунг в ниският клас.
Re: Samsung I9060 Galaxy Grand Neo
Здравейте,
аз имам дилема кой апарат да избера. Ще преподписвам договора си и се чудя между Alcatel Onetouch Idol II и Samsung Galaxy Grand Neo Duos. Разликата в цената е 10лв. Някакви съвети?
аз имам дилема кой апарат да избера. Ще преподписвам договора си и се чудя между Alcatel Onetouch Idol II и Samsung Galaxy Grand Neo Duos. Разликата в цената е 10лв. Някакви съвети?
Re: Re: Samsung I9060 Galaxy Grand Neo
Закупихме едно Гранд Нео вече.Засега се държи перфектно,но малко е голям и леко неудобен.Днес отивам да погледна и Леновото и Алкатела.Трябва да се закупи още една бройка но ще гледам да е различна от Самсунга.
Re: Re: Re: Samsung I9060 Galaxy Grand Neo
Samsunga е много добра машина ползвам го година и съм много доволен камерата е перфектна и на тъмно също е супер