I8200 Galaxy S III mini Value Edition
Samsung I8200 Galaxy S III mini Value Edition
Някой има ли впечатления от новата версия на телефона?
Обмислям го за подарък на жена. Общо взето \"ъпгрейда\" спрямо оригинала е в процесора и ОС:
[B]CPU[/B]: dual-core Cortex-A9 [B]1.2 GHz[/B] (1 GHz)
[B]OS[/B]: Android [B]4.2.2[/B] (4.1.2)
[B]3G[/B]: HSDPA [B]21 Mbps[/B] (14.4 Mbps)
Обмислям го за подарък на жена. Общо взето \"ъпгрейда\" спрямо оригинала е в процесора и ОС:
[B]CPU[/B]: dual-core Cortex-A9 [B]1.2 GHz[/B] (1 GHz)
[B]OS[/B]: Android [B]4.2.2[/B] (4.1.2)
[B]3G[/B]: HSDPA [B]21 Mbps[/B] (14.4 Mbps)
Re: Samsung I8200 Galaxy S III mini Value Edition
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cKV4_jQb2Zo[/Youtube]
Вчера ми донесоха тефончето. Първите ми впечатления са, че диспеят като че ли е видимо по-добър от този, който съм тествал миналата година (оригиналната версия). Ето осреднени сравнителни резултати от Antutu 4:
[B]SGS3 Mini[/B]: ~10 000
[B]SGS3 Mini VE[/B]: 12 000+
[B]Moto RAZR HD[/B]: ~16 000
[B]SGS4 Mini[/B]: ~20 000
Но... преди теста всички UI анимации - плъзгания, превъртания ставаха с осезаемо подскачане и леко насичане, докато след него всичко стана по-бързо и мазно. Това не беше новост за мен, но все пак друго си е да видиш как телефонът чийтва и от "пестелив" режим минава в пълна бойна готовност (whistle)
Батерията е малко слабичка, но по ревютата (поне на оригиналния) излиза, че държи прилично 2 дни.
Ще го подарявам след 1-2 месеца, така че ще имам време да потествам още.
[B]SGS3 Mini[/B]: ~10 000
[B]SGS3 Mini VE[/B]: 12 000+
[B]Moto RAZR HD[/B]: ~16 000
[B]SGS4 Mini[/B]: ~20 000
Но... преди теста всички UI анимации - плъзгания, превъртания ставаха с осезаемо подскачане и леко насичане, докато след него всичко стана по-бързо и мазно. Това не беше новост за мен, но все пак друго си е да видиш как телефонът чийтва и от "пестелив" режим минава в пълна бойна готовност (whistle)
Батерията е малко слабичка, но по ревютата (поне на оригиналния) излиза, че държи прилично 2 дни.
Ще го подарявам след 1-2 месеца, така че ще имам време да потествам още.
Здравей,купих този телефон от емаг за 267 лв. и имам чувството,че е дефектен.Когато пристигна всичко беше добре комплектовано,но като го включих и при мен започна така да лагва при прелистванията и видях,че си правил тест и се е оправило после.Пробвах и аз и изкарах като твоите резултати,но все още леко лагва.Аз имам и оригиналния модел,който беше закупен от този сайт и нямах такива проблеми с леко засичване.Също така в емаг телефона новия бял струва 270лв,а оригиналния пак бял струва 280лв.Уж новия е с по-добър процесор и нов андроид пък по-евтин ?
При самото включване започват едни проверки за ъпдейти, зареждане на куп bloatware (Samsung-ски глупости) и интерфейса наистина е видимо лагав. Ако си взел телефона вчера или днес, имай предвид, че ще имаш един или два стабилизиращи ъпдейта. Изчакай малко и ще се оправи.
А и някой тук писа, че вече е получил ъпдейт до KitKat 4.4... аз обаче все още нямам. Утре вечер като се върна в София ще проверя.
А и някой тук писа, че вече е получил ъпдейт до KitKat 4.4... аз обаче все още нямам. Утре вечер като се върна в София ще проверя.
Батерията как е в сравнение със старият S3 mini ?
Re: Re: Samsung I8200 Galaxy S III mini Value Edition
Здравей. Купих и аз телефончето и първите ми впечатления са добри. Тази вечер е първото му зареждане на батерията. Искам да те питам, има ли начин да се показват процентите заряд на батерията до иконката. Гледах къде ли не в менюто предполагайки че евентуално може да има такава опция , но не откривам:|
Re: Re: Re: Samsung I8200 Galaxy S III mini Value Edition
Settings - Display - Show battery %
Re: Re: Re: Re: Samsung I8200 Galaxy S III mini Value Edition
В дисплей изобщо нямам такава настройка за батерията. Също така ми прави впечатление че в мрежи има WCDMA/GSM и WCDMA, а няма отделно само GSM.При всичко ли е така или съм попаднал на някакъв странен екземпляр;)
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung I8200 Galaxy S III mini Value Edition
При мен е
Настройки - пестене на енергия ( или енергия или пестене на батерия или батерия ) - покажи процент батерия
По другия ти въпрос
Ако искаш пълноценно да си ползваш смартфона и тарифния ти план е с включен нет остави WCDMA/GSM в авто режим !
Ако толкова държиш да е само gsm може в настройки - данни да си спреш данните.
Спирането на данните може да направиш и от основния екран като дръпнеш отгоре спускащото се меню .
Настройки - пестене на енергия ( или енергия или пестене на батерия или батерия ) - покажи процент батерия
По другия ти въпрос
Ако искаш пълноценно да си ползваш смартфона и тарифния ти план е с включен нет остави WCDMA/GSM в авто режим !
Ако толкова държиш да е само gsm може в настройки - данни да си спреш данните.
Спирането на данните може да направиш и от основния екран като дръпнеш отгоре спускащото се меню .