N9005 Galaxy Note III
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
При мен дойде преди 10-на дни. На Мтел съм ако има значение. Най големия плюс който откривам за сега е че батерията държи определено повече
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
При различните оператори по различно време пускат ъпдейта в повечето случаи .
-
- Регистриран: 21 мар 2013, 12:01
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
Много странно! Аз също съм на Мтел и все още нямам ъпдейта. Някой има ли представа защо може да е така?
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
Може би Вашият телефон или този на колегата да са закупени от някое магазинче или сайт и да не са за българския пазар и затова ъпдейта да получите по различно време .
-
- Регистриран: 21 мар 2013, 12:01
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
А да попитам за надписа: "A custom OS can cause critical problems in phone and installed aplications.", който ми излиза, когато натина бутоните за safe mode... Би ли могло заради това да ми се бави или въобще да не достига до мен Ъпдейта? Благодаря Ви за бързите отговори!
-
- Регистриран: 05 мар 2011, 15:50
Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
Ако не сте мазохисти НЕ ъпдейтвайте за сега. С тоя лолипоп телефона се рестартира когато си иска, прави повиквания след като съм завършил разговор, екрана не светва толкова бързо, след като завърша разговор което пречи да го приключа, а това с нашите планове, където секундата е минута...Сега чакам да си оправят лай****.
Re: Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
Аз нямам никакви проблеми след ъпдейта, вече от около 2 месеца съм с андроид 5.0 :)
Re: Re: Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
Проблемите са, че телефона стана по бавен. Как може да се върне към стария вариант( 4.4.2)
Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
#aspe аз никога не съм срещал никакъв проблем! В кое се състои това забавяне?
Re: Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
Ами например клавиатурата като набереш бързо 2,3 цифри и се бъгва. Повечето неща се отварят една идея по бавно. Поне нямам проблеми с батерията и това дето пишат още по лоши неща. Иначе е по добър. И бързите бележки се вкарват вече в s note,което е супер