Galaxy S5
Re: Re: Samsung Galaxy S5 (Оригинал)
Моите съболезнования. Ще Съжаляваш много. По бързо пада батерията някой неща не работят бъда. Дразнещо бяло...
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S5 (Оригинал)
Колеги
Мой приятел който е програмист е с s5 но не е доволен Андроид 5.0. и го махна и сега телефона му е с 4.4.2.
Мой приятел който е програмист е с s5 но не е доволен Андроид 5.0. и го махна и сега телефона му е с 4.4.2.
Samsung Galaxy S5 (Оригинал)
А добър ден,
азкато ви казвам че 5.0 андроида е най големия гаф на Google няма кой да ме чува, снощи и аз се върнах на 4.2.2, родих се направо , за нищо на света не минавайте на 5.0 това е най голямото дърво нямате си на идея просто....с Galaxy S5 съм и съм от първия Galaxy S1 такова бъгаво нещо досега не бях виждал.
азкато ви казвам че 5.0 андроида е най големия гаф на Google няма кой да ме чува, снощи и аз се върнах на 4.2.2, родих се направо , за нищо на света не минавайте на 5.0 това е най голямото дърво нямате си на идея просто....с Galaxy S5 съм и съм от първия Galaxy S1 такова бъгаво нещо досега не бях виждал.
Re: Samsung Galaxy S5 (Оригинал)
До 2 дена трябва да реша дали този или Z3 компакт кво ше кажете ?(beer)
Задаваш си въпроса и в двете теми, но във всяка от тях, ще ти кажат да си вземеш съответния модел по темата.:D
Най-добре е да отидеш на място в някой магазин, да ги разцъкаш и двата, и сам да си прецениш, кой е за теб! Всеки от двата модела си има своите плюсове и минуси.
На твое място щях да взема Самсунга...но аз знам, какво точно искам от моя телефон.:)
Най-добре е да отидеш на място в някой магазин, да ги разцъкаш и двата, и сам да си прецениш, кой е за теб! Всеки от двата модела си има своите плюсове и минуси.
На твое място щях да взема Самсунга...но аз знам, какво точно искам от моя телефон.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
Ами
Много са различни като визия . Виж ги на живо в магазин . Аз бих избрал Samsung но друг би предпочел Sony .
Много са различни като визия . Виж ги на живо в магазин . Аз бих избрал Samsung но друг би предпочел Sony .
Много е зле новия Андроид. Бъгна ми се камерата. Опитвам се да я стартирам и винаги е неуспешно. Трябва да рестартирам телефона и тогава зацепва. И малко време като мине отново същото. Всякакви други бъгове се появяват от време на време. Да не говорим, че махнаха сайлънт режима. Или звук или вибрация. Просто осирация отвсякъде!
Аз си взех S5 и въпреки предрасъдаците ми съм очарован. Не съм използвал S4, за да сравня каква е разликата, но в сравнение с телефона на жена ми Huawei P7, който е с подобни характеристики мога да кажа, че разликата определено не е само в цената, както първоначално си мислех.
Някой знае ли, на колко време трябва да се сменя батерията на телефона? На година или две? Моя е купен миналата година август. Но ми правен впечатление, че много бързо взе да пада заряда на батерията.
-
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S5 (Оригинал)
Щом започне да не те изкарва до вечерта . А в дебелите книги пише li ion след 500 цикъла значително се влошава представянето на батерията .