Galaxy S6 Edge
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge
[Quote]като седи по гръб на масата е доста трудно да го вдигнеш захващайки го отстрани.[/Quote]
:D Затова и е по-изпъкнала камерата... Да се хваща в тази част.
:D Затова и е по-изпъкнала камерата... Да се хваща в тази част.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge
https://www.youtube.com/watch?v=vk3EejUpRSE Ще изчакам зеления аз.
Re: Samsung Galaxy S6 Edge
Да е честито на всички цените са до небесата обикновен човек трябва да го чака 3 години за да може да го вземе на цена от 500лв а всички, който могат да си го позволят на тази цена да знаете, че колелото се върти харчите на безобразие но идва момент в който ще питате къде с**** гладните(whistle)
Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge
На такива,за които гроздето е кисело,моля да не пишат глупости! Ние "харчещите на безобразие" вече си го поръчахме,а относно това,как ще научим къде..... гладните-ти май доста добре го знаеш-и там ще си останеш! Жалка работа!
-
- Регистриран: 28 сеп 2012, 10:59
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge
Може ли някои от притежателите да споделят след известно ползване как намират извития дисплей? Има ли реална полза и струва ли си да се плати по-висаката цена на EDGE варианта? По-добре ли се вижда дисплеят? Някакви приложения ли се стартират от там?
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge
Виж в ревюто за Galaxy S6.
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge
Чисто функцнално предимствата на извития дисплей са сравнително малко и не оправдават покупка. От друга страна обаче, този дисплей променя цялата визия на телефона. Просто разбираш, че си си купил модел от 2015г, отличаващ се от всичко друго на пазара. Прекарването на пръст по извитото стъкло създава страхотно усещане. Съдържанието на дисплея също изглежда по-интересно.
Но дали си заслужава си е изцяло лична преценка. Аз лично предпочетох Edge.
Но дали си заслужава си е изцяло лична преценка. Аз лично предпочетох Edge.
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge
От вчера съм с него, уникален телефон! Като го поразцъкам повече, ще пиша отзиви...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge
За какви пари и откъде?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge
Viva, 250 + 24*43