Galaxy S6
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
Попаднаха ми кадри с отлично качество заснети с S6 http://www.optyczne.pl/8369-news-Samsung_GALAXY_S6_-_kolejne_przyk%C5%82adowe_zdj%C4%99cia.html Чудесна камера, браво!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
Миналата седмица ми пристигна от мтел безжичното зарядно. Някой може ли да ми разясни какъв му е смисъла, след като трябва да си ползвам зарядното за телефона, за да се зарежда и да гледам да е центрирано, да е хоризонтално, зарежда се по-бавно, телефона загравял и в крайна сметка е само на 5 сантиметра от зарядното.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
Спестява включването на зарядното в телефона.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
Няма някаква велика полза от безжичното зарядно, но в определени моменти си е удобство. Моето примерно стои на бюрото в офиса, като поставка за телефона, така едновременно се зарежда и като звънне го вдигам без да се занимавам с кабели. Наистина зарядното от операторите не е най-удобното, защото телефона не прави плътен контакт и не стои толкова стабилно, но като за без пари си е екстра ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
Е поне да го бяха направили като батерия, да се зареди и после да мога да си го нося без кабел. То това "безжично" зареждане с кабел е просто смешно - та самото ми зарядно е точно до телефона wtf. Да не говорим, че телефона го зареждам, когато батерията му е на 10-15% и ми се зарежда до 100% за по-малко от час. Единствената "полза", която виждам е да си прееба нещо телефона.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
Еми не го ползвай, като не те кефи, не е задължително. Няма как да го зареждат от космоса, трябва да има източник на електричество. Удобството се свежда единствено до това, че не си закачаш/откачаш телефона от кабела, а просто го оставяш на определено място. Ама като не ти харесва, продай зарядното, вземи си една каса бира с парите и го приеми като почерпка от оператора ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
Преди няколко дни мой приятел си купи A3. Искаше компактен телефон. Прави добри снимки, но е зле с приемането на сигнала. Губи сигнал,пропадат разговори.
И сега като се разрових попаднах на много оплаквания и за S6 относно същото.
И сега като се разрових попаднах на много оплаквания и за S6 относно същото.
Re: Samsung Galaxy S6
Има нов ъпдейт през ОТА, 5.0.2 проверете, ако сте настроили телефона за ръчна проверка. Едва от 10-на часа съм с ъпдейта и е рано да говоря, но сякаш е по-бърза играчката, доколкото s6 може да е по-бърз. И определено пести батерия.
Re: Re: Samsung Galaxy S6
S6 има големи проблем с RAM management-а, така че има по какво да се поработи.
-
- Регистриран: 21 мар 2013, 12:01
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
Здравейте!
Колебая се дали да заменя моя Note 4 с това чудо. Какво бихте ме посъветвали вие?
Колебая се дали да заменя моя Note 4 с това чудо. Какво бихте ме посъветвали вие?