Galaxy S6
Re: Re: Samsung Galaxy S6
Този калъф не го взимай в никакъв случай! Драска дисплея! Прочети в нета...
Re: Samsung Galaxy S6
Който има Samsung Galaxy S6 edge да пиши какви са полощителните черни и отрицателните какво харесва в телефона и какво не какви проблеми прави и къде се справя отлично при положителни отзиви с 200 бягам да си купя телефона !
Моля за коректни коментари и да пишат тези който имат вече закупен телефона тези който нямат да не си проветряват устата само с излишен спам!
Благодаря Предварително!
Моля за коректни коментари и да пишат тези който имат вече закупен телефона тези който нямат да не си проветряват устата само с излишен спам!
Благодаря Предварително!
Колега, бих те посъветвал същото. Ако не си забелязал това е тема за S6 ;)
Честито колеги, от Мтел пуснаха ъпдейта за Lollipop 5.1.1
Както винаги са много щедри от Мтел:D Вчера ъпдейтнах играчката и зачетох тук-там какви са подобренията, основно камерата, живота на батерията щял да се удължи поради цялостно оптимизиране и т.н. Интересно ми е да чуя подробности какво подобрява ъпдейта. Махат се ненужните (поне за мен) бутони от падащото меню s-finder и "Бързо свързване", което прави по-удобно менюто.
За Samsung Galaxy S5 ще достигне ли ЛолиПоп 5.1.1 ???
Има ли го още розовия отенък на дисплея в новите партиди,някой ако си е купувал телефона на скоро да сподели?
Пробвал ли е някой дали S6 има USB OTG и MHL през аваптер. В сайта на самсунг пише, че няма MHL, а за USB OTG нищо не пише, но в GSMARENA казват, че подържа и двете функции. Ако можете да ми отговорите ще съм много благодарен.
Телефона поддържа USB Host OTG и си чете флашки, също така работи и с антената за телевизия TIVIZEN PICO ANDROID.
Честито колеги за ъпдейта до 6.0