N9005 Galaxy Note III
Re: Re: Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
Препоръчвам ти да го нулираш, аз винаги така правя след голям ъпдейт, може би, за това никога не съм имал никакви проблеми.
Re: Re: Re: Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
Благодаря. Смятах да го правя това, но ме домързя. Вероятно си прав.
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
Направи го, след това сподели как е. Няма причина друга бройка от същият модел да се държи различно. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
Направих го. Никакви проблеми. Благодаря!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
Нямаше причина друга бройка от същият модел да се държи по различен начин! Радвам се, че съм помогнал. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
Гледам,че в Amazon може да се закупи от 400 долара като нов до около 300 долара втора употреба.Което ми се струва много добре :)
Става дума по-точно за тази модификация:[i][B]Samsung Galaxy Note 3 N900A 32GB Unlocked GSM Octa-Core Smartphone w/ 13MP Camera - Black[/B][/i]
Става дума по-точно за тази модификация:[i][B]Samsung Galaxy Note 3 N900A 32GB Unlocked GSM Octa-Core Smartphone w/ 13MP Camera - Black[/B][/i]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
В България струва горе-долу съшата сума, какво толкова?
Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
Здравейте,искам да попитам дали някои друг, който притежава такъв телефон с Android 4.4.2. е пробвал 4G мрежата на Telenor? Аз имам следния проблем, исках да пробвам новата 4G мрежа, но като отидох в менюто мобилни мрежи въобще не ми се появява подобна опция, която да мога да избера LTE/4G.Телефона е версия SM-N9005 и на кутията пише, че има LTE модул. Дали проблема е от телефона или от оператора? Звъннах на оператор, като той ми каза, че трябва да си update-на версията на Android и тогава щяло да ми се появи, а на мен хич не ми се иска да минавам към 5.0, за сега съм напълно доволен от 4.4.2. Четох за някакъв region lock, който правят Samsung, дали може да има нещо общо? Макар, че сигурно сте се досетили, но все пак да поясня, телефона не съм го root-вал.
Re: Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
Изпрати SMS нa 144 с текст 4G и ще получиш отговор,дали симкартата ти е съвместима,ако не е поискай да тия сменят,безплатно е.