N9005 Galaxy Note III
Re: Re: Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
Проверил съм, съвместима е.
Re: Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
Точно това е region lock и затова 5.0 или root
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
Имаше някаква малка програмка в google play, която оправяше нещата. 4G switch или нещо от сорта и се оправяха нещата. Имам note 3, но нямам карта на Теленор да тествам.
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
Пробвеал съм я програмката, не става с нея. Мерси за помощта, ще се боря с region lock-a някакси.:)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
Не виждам никаква причина за да не работи.
Сигурно си го направил, но да те попитам : разрешил ли си от настройки картата да поддържа 4G мрежи както съм заснел?
Трябва да е като на втората снимка.
Сигурно си го направил, но да те попитам : разрешил ли си от настройки картата да поддържа 4G мрежи както съм заснел?
Трябва да е като на втората снимка.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
:) както бях писал въобще не ми излиза тази опция да избера LTE/WCDMA/GSM. Както виждам обаче ти си на Android 5.0, така че това май е единствения вариант.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
Да, с Андроид 5 съм.
Моя телефон го купих от Англия. И като видяха, че съм чужденец ми обясниха за Region lock, че трябва в телефона да се сложи първо тяхна карта и след това всичко ще е нормално.
А ти как така не си с 5? Нарочно ли не ъпдейтваш?
И аз съм на мнение, че 4.4.2 беше много по-добре за този телефон.
Моя телефон го купих от Англия. И като видяха, че съм чужденец ми обясниха за Region lock, че трябва в телефона да се сложи първо тяхна карта и след това всичко ще е нормално.
А ти как така не си с 5? Нарочно ли не ъпдейтваш?
И аз съм на мнение, че 4.4.2 беше много по-добре за този телефон.
- Чо :)
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
- Контакти:
Re: Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
Telenor (28405) не е описан във файла с операторите /system/etc//lteon_netlist.xml, че има LTE, затова и не се появява такава опция в менюто.
Може единствено след root да го добавиш в списъка или да разрешиш генерално във файла "/data/property/persist.radio.lteon" съдържа само текста False - сменя на True и го правиш файла read-only, рестартираш и се радваш на LTE :)
Ако искаш да го rootнеш, без да губиш KNOX гаранцията - може да стане с towelroot , който пък работи само с firmwares преди 3 юни 2014. Ако е след тази дата може да флашнеш само boot loader (boot.img) от N9005XXUEND3, towelroot го rootва и си връщаш boot loader на твоята версия. (Предполагам е N9005XXUГGNН1.)
Може единствено след root да го добавиш в списъка или да разрешиш генерално във файла "/data/property/persist.radio.lteon" съдържа само текста False - сменя на True и го правиш файла read-only, рестартираш и се радваш на LTE :)
Ако искаш да го rootнеш, без да губиш KNOX гаранцията - може да стане с towelroot , който пък работи само с firmwares преди 3 юни 2014. Ако е след тази дата може да флашнеш само boot loader (boot.img) от N9005XXUEND3, towelroot го rootва и си връщаш boot loader на твоята версия. (Предполагам е N9005XXUГGNН1.)
Усмихни се... Животът е Хубав
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
Re: Re: Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
Дам нарочно не се update-вам понеже мисля,че 4.4.2 е по- добра версия,много мнения съм чел как батерията пада доста по-бързо, как започва да lag-ва и други не до толкова добри неща.Мерси Чо за изчерпателния отговор.
-
Re: Re: Re: Re: Samsung N9005 Galaxy Note III
Преди малко получих ъпдейт.
Май съвсем се влошиха нещата.
Толкова добре работещ телефон го съсипаха съвсем :X
Май съвсем се влошиха нещата.
Толкова добре работещ телефон го съсипаха съвсем :X