Galaxy S7
Re: Re: Samsung Galaxy S7
Ако S7 е най-добрия самсунг, както ти се изразяваш, интересно Samsung Galaxy S7 Edge къде е в твоята класация. През почивните дни си поиграх с Samsung Galaxy S7 Edge, с всички суперлативи изказани по адрес на камерата се съгласявам, но имам и 2 сериозни забележки.
1.При продължително гледане на телевизия изключително много се затопли, същата картинка се наблюдаваше при игрите, а бяха писали във форума, че бил студен като мъртвец. Това сигурно се е отнасяло за телефона, когато е изваден от кутията.
2.Бавно и не от първи път сработва отключването с пръстов отпечатък.
1.При продължително гледане на телевизия изключително много се затопли, същата картинка се наблюдаваше при игрите, а бяха писали във форума, че бил студен като мъртвец. Това сигурно се е отнасяло за телефона, когато е изваден от кутията.
2.Бавно и не от първи път сработва отключването с пръстов отпечатък.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple Watch 6 44mm
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7
За загряването не мога да кажа, защото не съм го натоварвал с игри или гледане продължително време на клипчета, но има определено разлика от s6, който ми загряваше при смяна на 2 теми и малко разговори. При s7 edge няма за сега такъв проблем.
За пръстовият отпечатък си в тотална грешка.
За пръстовият отпечатък си в тотална грешка.
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7
За пръстовият отпечатък съм в тотална грешка ако примерно сравнявам s7 edge и Ноут 4. В седма серия пръстовият отпечатък е поне две идеи по- добър от този в Ноут 4, където бе тотално разочарование, и отстъпва със сигурност на айфон 6 s plus, който ползвам вече 6 месеца.Няма как през тези два дена в които ръчках edge да съм се заблудил. Хубав телефон, но далеч от представата за перфектният модел.
Apple Watch 6 44mm
Apple Watch 6 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7
За Едж нищо лошо не мога да кажа - просто като ги разцъквах кой да взема ..ами Еджа не е моя телефон . Не ми ..пасна някак. За отпечатъците . Ами има един пиниз при регистрацията. Като тапкаш по датчика да ти регистрира отпечатъка , тапкаш в различни позиции и от всички страни на палеца -примерно . И после бачка безгрешка.Пък и си кефи. Натискаш централния бутон - и хем пали екрана хем и ти прочита отпечатъка и се отключва на момента.Не е нужно -първо пауър бутона отстрани и после на датчика - с едно движение и си готов. На айфон не знам как е , с 6S не съм си играл та него не мога да го коментирам.
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7
[Quote]Хубав телефон, но далеч от представата за перфектният модел.[/Quote]
Предполагам, че си голям капацитет или експерт по отношение на мобилните технологии ...?
Поне слагай накрая едно "според мен"..., че звучи [B]смешно[/B] иначе.
А щом си и с Айфон е повече от ясно за,какво ползваш смартфона и колко са ти ясни нещата. :D
Предполагам, че си голям капацитет или експерт по отношение на мобилните технологии ...?
Поне слагай накрая едно "според мен"..., че звучи [B]смешно[/B] иначе.
А щом си и с Айфон е повече от ясно за,какво ползваш смартфона и колко са ти ясни нещата. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7
Николай,
След като този пост е от мен означава, че това е мое мнение, с което не ангажирам никого. За продукти на компанията Самсунг само през последните 4 години съм инвестирал 10 329 лв. Вкъщи, във всяка от четирите стаи имаме по 1 телевизор на Самсунг, отделно хладилник и прахосмукачка от същата марака. До месец след излизането им на пазара в България, съм си закупувал следните телефони, часовник и таблет (отзад - напред)Samsung Sear S, Samsung Galahy Note 4, Samsung Galahy SІV, Samsung Galahy Note N8000 и Samsung Galahy Note. Сигурно поне малко са ми ясни нещата свързани с тази марка. Но това, че съм се заринал с продукти и още повече аксесоари на корейската фирма не означава, че не трябва да бъда реалист. Познат си взе наскоро Samsung Galaxy S7 Еdgе, през почивните дни разменихме айфон 6 s plus със самсунга. Както вече писах, две неща не ми харесаха - как сработва отключването с пръстов отпечатък (по- добре от това при Ноут 4 и по-бавно от това при айфон 6 s plus) и загряването на апарата при продължително гледане на телевизия, както и при игри. [B]Николай, специално за теб уточнявам, че това е мое мнение.[/B] Вграденият браузър на самсунга е бърз, дори сигурно по- бърз от този на айфона, като цяло самсунга е малко по- бавен. Батерията му не държеше по-дълго при режима на работа за който го ползвах - телевизия, игри, интернет през wi-fi. При снимките вече е писано многократно, че самсунг се справя по-добре и при дневен и нощен режим.
След като този пост е от мен означава, че това е мое мнение, с което не ангажирам никого. За продукти на компанията Самсунг само през последните 4 години съм инвестирал 10 329 лв. Вкъщи, във всяка от четирите стаи имаме по 1 телевизор на Самсунг, отделно хладилник и прахосмукачка от същата марака. До месец след излизането им на пазара в България, съм си закупувал следните телефони, часовник и таблет (отзад - напред)Samsung Sear S, Samsung Galahy Note 4, Samsung Galahy SІV, Samsung Galahy Note N8000 и Samsung Galahy Note. Сигурно поне малко са ми ясни нещата свързани с тази марка. Но това, че съм се заринал с продукти и още повече аксесоари на корейската фирма не означава, че не трябва да бъда реалист. Познат си взе наскоро Samsung Galaxy S7 Еdgе, през почивните дни разменихме айфон 6 s plus със самсунга. Както вече писах, две неща не ми харесаха - как сработва отключването с пръстов отпечатък (по- добре от това при Ноут 4 и по-бавно от това при айфон 6 s plus) и загряването на апарата при продължително гледане на телевизия, както и при игри. [B]Николай, специално за теб уточнявам, че това е мое мнение.[/B] Вграденият браузър на самсунга е бърз, дори сигурно по- бърз от този на айфона, като цяло самсунга е малко по- бавен. Батерията му не държеше по-дълго при режима на работа за който го ползвах - телевизия, игри, интернет през wi-fi. При снимките вече е писано многократно, че самсунг се справя по-добре и при дневен и нощен режим.
Apple Watch 6 44mm
Apple Watch 6 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7
А ти защо не слагаш едно "според мен". Когато определяш кой е капацитет. Приличаш на болен фен, който спи със Самсунг. Тогава как оценяваш другите марки?
-
- Регистриран: 30 окт 2008, 10:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7
Днес разгледах телефона на живо и смело мога да заявя:
- поредният Самсунг.
Не съм потребиртел на S серията. Казвам това което видях и то е че, S6 and S7 са идентични. Виж S7 Edge е интересен телефон.Тъй като може да привлече потребители на NOTE серията.Абе като цяло въздух под налягане.;)
- поредният Самсунг.
Не съм потребиртел на S серията. Казвам това което видях и то е че, S6 and S7 са идентични. Виж S7 Edge е интересен телефон.Тъй като може да привлече потребители на NOTE серията.Абе като цяло въздух под налягане.;)
Re: Samsung Galaxy S7
https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=yWYHHNADK04&app=desktop&nohtml5=False
А ако ги метнем във фурната дали ще оживеят? (woo)
А ако ги метнем във фурната дали ще оживеят? (woo)
Re: Samsung Galaxy S7
притежавам го от 2 седмици. доволен съм като цяло. малко по-голям и по-тежък, отколкото би ми се нравило. и при вкл на gps смуче мощно ток (стандартно зарядно за кола не успява да го захрани, днес купих fast charger, ще видя дали има разлика). за хубавите неща няма да пиша, че ще се повтарям. ако някой има въпроси, да пита.