Galaxy S7 edge

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge

Мнение от Ванката » 25 юни 2016, 18:19

Виж това приложение, дали ще ти свърши някаква работа.

Отвори https://play.google.com/store/apps/details?id=octabeans.mydeviceinfo директно от самсунга и пробвай.

Въпреки, че не съм сигурен какво точно питаш. Може би за кой регион?
Samsung GALAXY S22 Ultra

Stelavi
Регистриран: 26 юни 2016, 16:24

Re: Samsung Galaxy S7 edge

Мнение от Stelavi » 26 юни 2016, 16:33

Здравейте всички ползващи S7 Edge. И аз го имам от по-малко от месец, а днес се появи неочакван проблем. Разглеждах си нещо, после оставих телефона за минута,а след като го взех отново, на дисплея се бяха появили дебели и тъмни хоризонтални линии. Правих screenshots за да вида дали ще се видят на снимка, но след като ги изпратих на друг телефон и разгледах снимката, се оказва, че не се виждат. За съжаление са на дисплея, страшно дразнещи, особено на светъл фон. Случвало ли се е на някого подобно нещо. Изчетох разни форуми, в които пише за разтичане на кристали и т.н. Бясна съм.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge

Мнение от board » 26 юни 2016, 18:30

Е носи го в гаранционния сервиз да ти го оправят. Всяка техника дефектира, точно за това са гаранциите.

Stelavi
Регистриран: 26 юни 2016, 16:24

Мнение от Stelavi » 26 юни 2016, 18:42

Благодаря, не се бях сетила!

KIZIN
Регистриран: 16 юли 2016, 03:20

Мнение от KIZIN » 16 юли 2016, 03:39

Здравейте, аз съм със S7 Edge, имам го по-малко от месец, като цяло съм много доволен, но имам един проблем, на който не намирам решение. Когато правя нощни снимки, предимно на небето (на ръчен режим), в средата на снимките се получава една по светла област, наподобяваща бяло петно, прилича на шум, но винаги се появява с средата, дори и когато съм приложил миунално ISO. Някой може ли да каже какво и от какво е това, и евентуално решение. Благодаря предварително :|

sgs_maniak
Регистриран: 22 окт 2013, 12:18

Мнение от sgs_maniak » 20 юли 2016, 23:05

Защо снимаш с телефон нощем небето ? Най вероятно няма да стане снимка . В фотографията светлината е много важна .
На слаба светлина исо трябва да е високо .

kiko7772
Регистриран: 31 юли 2011, 22:39

Мнение от kiko7772 » 31 юли 2016, 15:57

Имам телефона от 2 месеца и впечатленията ми са следните:
Телефона е страхотен работи много бързо и не забелязвам лаг. Камерата снима много добре на слаба светлина. Батерията държи страшно много направо е супер.

Тъй като положителните качества са безспорни ще се спра на недостатъците:
1.Камерата деформира образа в края на кадъра и то доста често;
2. Имам чувството, че този модел има проблем с приемането интернета от мобилната мрежа, например стария ми телефон (галакси с3) в 90 % от случаите е на H+ (HDPA мрежа) или H и само някъде в провинцията съм виждал да показва Е (EDGE мрежата), а при галакси с 7 индикацията за мрежа постоянно се колебае между 4G, H+, H, E или дори G (GPRS мрежа). Това не е нормално според мен;
3. Стъклото на екрана се драска лесно - по-лесно от стария ми телефон;
4. Липсва инфра ред порт (така можех да го ползвам като дистанционно- мрежовото такова не ме кефи)
5. И за последно нещо, за което плача отдавна във форума - липсата на ФМ радио. Това е и причината за моето лично отмъщение към Самсунг - нарочно не си купих галакси с4, с5 и с6 :) . Давам пример ремонтирах си един апартамент и там нямаше нищо, от което да слушам музика, лимита на интернета в галакси с7 беше свършил и не можех да слушам нормално онлайн радио и си включих радиото на стария с 3 и спасих положението. Тъпо е да дадеш над 1500 лева за телефон, а да се налага да ползвам стария телефон за тази екстра :)

В заключение ако се абстрахираме от гореизложените недостатъци този телефон е почти перфектен и го препоръчвам на тези, които още не са си избрали телефон за тази година, е може да изчакате и Нота, който ще излезе съвсем скоро :).

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Мнение от Боби13 » 31 юли 2016, 16:49

За FM радиото.... Отива си, не само тук, а и при много от другите фирми.

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 31 юли 2016, 16:52

[Quote]Имам чувството, че този модел има проблем с приемането интернета от мобилната мрежа[/Quote]
Просто не е с особено добра чувствителност. Или,както се изразяват, не е с най-добрия обхват.

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Мнение от PoceH_BS » 31 юли 2016, 16:57

[Quote]Или,както се изразяват, не е с най-добрия обхват.[/Quote]

Телефон за една шапка пари и да няма добър обхват, баси подигравката. :D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

Отговори