Galaxy J5
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy J5
Заемам се с актуализацията на моя J5 /2015/.
Четох тук-там, но информациите са противоречиви. След ъпдейта трябва ли да му направя хард-ресет?
Четох тук-там, но информациите са противоречиви. След ъпдейта трябва ли да му направя хард-ресет?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy J5
Препоръчително е, след реса телефона ще върви по-добре.:)
Re: Samsung Galaxy J5
Здравейте от 4,5 дена съм притежател на samsung j5 2016 колебаех се между него и един Honor 7 lite бяха на една и съща цена а Honor беше 2 пъти по мощен от samsung за пръв път ползвам тази марка.Искам да попитам някой може ли да ми каже как да си активирам вибрацията на клавиатурата по време на писане и дали долните два странични сензора който нямат подсветка дали мога да им активирам и на тях вибрация.Поздрави колеги :)
Re: Re: Samsung Galaxy J5
Здравейте!Имам j5 2016 . Забелязвам,че на дисплея при заключен екран(черен при различно осветление на помещението) има вертикални тънки линии от край до край и по дебели хоризонтални(3,4).Дали това е нормално? Когато е отключен и свети не се виждат...незн дали е нормално?:(
от около месец притежавам телефончето,и бих казала ,че е супер,докато онзи ден не се случи гаф,който направо ме остави без телефон,пробвах да си отворя телефона,но ми иска акаунт за гугъл плей,ами като съм забравила и акаунта и имейла с който съм се регистрирала в гугъл плея,направо телефончето се заключи и нямам достъп до нищо,върнах и фабрични настройки и пак същото,направо ужас,не знам какво да направя.....(angry)
Нова регистация в гугъл плей..
А дали ще получим андроид 7
То няма мисля нищо общо....а 7 няма последната актуализация на Андроид е 6.
Re: Re: Re: Samsung Galaxy J5
Има!Казва се Nougat.
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy J5
Незнам....