Galaxy S7 edge
Re: Samsung Galaxy S7 edge
Имам въпрос. Преди 1-2 си взех Samsung Galaxy S7 edge всичко хубаво ок , НО лягам си вечерта и оставям телефон с 25% батерия на сутринта 3% ???? Като always display-a съм го изключил спрял съм мобилните данни абсолютно всичко , което може да хаби батерията е спряно. Някаква идея защо става така ?
Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
Погледни си статистиката за батерията. Тук нямаме магическо кълбо да гадем какво си инсталирал, какво си ползвал и какво е останало минимизирано на заден фон, което да ти хаби батерията.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
[Quote]Някаква идея защо става така ?[/Quote]
Влез в Настройки->Поддръжка на устройството -> Оптимизиране Сега. Това го направи вечер преди да лягаш.
Ако някое приложение ти точи батерията, там може да видиш това.
Дори при включен Always On Display, ориентировъчно трябва да харчи около 8% от батерията. От 25% трябва да ти пада на 15-16% за около 12 часа през нощта.
Влез в Настройки->Поддръжка на устройството -> Оптимизиране Сега. Това го направи вечер преди да лягаш.
Ако някое приложение ти точи батерията, там може да видиш това.
Дори при включен Always On Display, ориентировъчно трябва да харчи около 8% от батерията. От 25% трябва да ти пада на 15-16% за около 12 часа през нощта.
Първо егати регистрацията все едно че влизам в банка второ имам такъв телефон от половин година по хлъзгаво и неудобно нещо не съществува без калъф е
като жива змия вярно бърз и красив но до там страшно НЕпрактичен с една ръка е абсурд да го ползваш вземете нормалната версия дано galaxy s8 да има също нормална
като жива змия вярно бърз и красив но до там страшно НЕпрактичен с една ръка е абсурд да го ползваш вземете нормалната версия дано galaxy s8 да има също нормална
Като си с малки ръце е много ясно, че телефона ще ти се струва голям...
Всеки си решава за себе си кое му е удобно и изгодно за да даваш съвети, какво да си вземе...
Освен това си има достатъчно приложения с които да си персонализираш, дори и таблета за работа с една ръка...
Аман от индианци по тия форуми...
Всеки си решава за себе си кое му е удобно и изгодно за да даваш съвети, какво да си вземе...
Освен това си има достатъчно приложения с които да си персонализираш, дори и таблета за работа с една ръка...
Аман от индианци по тия форуми...
[Quote]Маниаци, най-добрия Самсунг до сега![/Quote]
... поредното "фиаско" от корейската Ябълка - Вертикални розови ивици по екрана... :D
... поредното "фиаско" от корейската Ябълка - Вертикални розови ивици по екрана... :D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Чудя се дали някой би се навил за бартер iPhone 6S 64GB Space Grey заключен към Теленор и с оставаща гаранция до май 2018г. за S7 Edge Black с гаранция (whistle) (whistle) (whistle)
Здравейте,
Имам samsung s7 edge,но от 1 седмица много бързо почна да ми пада батерията.Искам да ви попитам,ако знаете случайно как да го оправя.
Благодаря предварително.
Имам samsung s7 edge,но от 1 седмица много бързо почна да ми пада батерията.Искам да ви попитам,ако знаете случайно как да го оправя.
Благодаря предварително.
Здравей,
И при мен от 1 седмица става същото с батерията.Оправи ли се при теб и как стана?
Благодаря предварително!
И при мен от 1 седмица става същото с батерията.Оправи ли се при теб и как стана?
Благодаря предварително!
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 edge
Току що проверих и започна да ми сваля ъпдейта за 7цата -около 1,3гб.